Hela Hollywood I Min Blogg - Kan det bli enklare?

Vilka filmer har premiär denna månad och vilken skall man se?! Har du sånna bekymmer idag så kan du luta dig tillbaka, jag tipsar om dem hetaste filmerna på bio duken .

På påsklovet vill man helst sitta framför tv eller gå på bio , ta det lungt helt enkelt. Men vilken film skall man välja nu? Det finns ju 32 filmer att välja, här kommer årets bästa filmer på biodukten som går just nu.

Män som hatar Kvinnor: Har klättrat upp på top 2 på SF´s topplista.

Filmen handlar om Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet. Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers.

Filmen har fått god respons från tidningar och siter. Filmen är för +15 . Men innan du ser det - läs boken!

Kenny Begins: Filmen kommer bli bland topp 3

Filmen Handlar om: Kenny Starfighter är troligtvis den mest hopplösa elev Galaxhjälteakademien någonsin har haft. Kennys föräldrar har tröttnat på att betala hans studier och ställer ett ultimatum: Ta examen eller bli frisör i familjens salong! ......

Filmen har fått också fått god respons. Tidningar och siter skriver att det är galen bra humor. Men det kan vara för barnslig. Kanske är detta ingen film för dem som inte gillar " överdrivig humor "

17 Again: Filmen kommer snabbt klättra upp på topplistorna och bli top 1 på flera sidor och tidningar

Filmen Handlar om: Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll närMike är på väg hem iregnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike överräcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Hur jag tror responsen blir: Det här kommer bli en top film. Tjej - idolen Zac Efron medverkar i filmen. Tjejerna är som galna i Zac Efron och det kommer snabbt klättra upp på topplistorna. Man har höga förväntningar på filmen och många hoppas man inte ser HSM- Zac. Men hur blir det då? - Jag kommer att finnas plats på premiären den 17 April och meddela!

Jag kommer att tipsa om mer filmer dagarna framöver.


Kommentarer
Postat av: EleonorRosenquist H

Fantastiska filmrecenssioner.

Pigg och kry ännu?

2009-05-17 @ 09:30:45
Postat av: Anonym

2009-05-17 @ 09:30:49
Postat av: Marina från Å

Gomorron på dej...alltid bra med lite filmtips...ha en fin fredag....

2009-05-17 @ 09:30:58
Postat av: Sölwi

Bra jobbat Men du lär inte få mig att bli en "filmälskare" alldeles för jobbigt att sitta still så länge

Kramar

2009-05-17 @ 09:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0