Hälsning från min lila hund


2009 - Ett år jag sent glömmer !

2009 har verkligen varit ett spännande år för mig . Jag tror inte det kunde ha blivit bättre faktiskt , fast 2010 kommer bli ännu bättre det kan ni skriva upp. Här kommer en "liten" resumé vad som jag gillar mest under 2010 .

               
Februari 2009 åkte jag till Stockholm för att medverka på " Guldtackegalan " . Jag var nominerad i en kategori men trodde aldrig jag skulle vinna, and guess what ? Jag vann . En oförglömlig dag ! Läs inlägget >Här<


Jag öppnade ett eget klädmärke ( vilket inte går att köpa ÄN ) . Var otroligt glad över det.Läs inlägget >Här<

            
Göteborgs kalaset 09 vilket var otroligt kul , här träffar vi på Pink Lady vilket jag för övrigt träffade igår också
Läs inlägget >Här<


Åkte till Bulgarien för att ta det lugnt lite och vara ledig. Otroligt skönt var det och kul Läs inlägget >Här<

   
Jag gick på röda mattan för filmen " This Is It " Läs inlägget >Här<


Jag gjorde en Michael Jackson Flash-mob med 200 dansare . En otroligt rolig dag! Läs inlägget >Här< och >Här<


Jag var med i Musikhjälpen på SVT 2 & vann två Michael Jackson Platinaskivor. Läs inlägget >Här<


Dagens shopping !

Köpte bland annat en ny jacka till våren .( Mina ögon är otroligt snygga på den bilden tycker jag )
Den är verkligen super läcker , jag lägger upp en bättre bild imorgon så får ni se . Min kamera gillar inte mig riktigt dem senaste dagarna . Eller min och min . Fick en systemkamera som födelsedagspresent förra året , och eftersom min andra kamera blev snodd så tror mina föräldrar att denna också kommer bli den så därför har dem typ tagit över den - super kul menar jag , Tummarna upp för det .

På tal om kamera och födelsedag så tänkte jag köpa en ny blogg kamera idag fast det kom jag på efter att jag hade slösat alla mina pengar. Och så är det faktiskt snart min födelsedag , fyller år den 12 Januari . Har redan nu fått lite födelsedagspresenter av olika företag - sweet! Lägg 12 Januari på minnet  ;) hehe.

Blogg.se´s mobilbloggning är så bra att jag vill ta en tegelsten och kasta i deras sån mobilblogg platform . Idag mobilbloggade jag som en galning och så hade inte ett enda inlägg kommit fram . Jag kontaktade min telefonoperatör och fick nya installeringar Installerade om MMS funktionen men samma shit igen , så nu har jag kontaktat blogg.se . Well Well vad gör man liksom .

 ~ Klockan är snart 01:00 och jag skall nog lägga mig snart . Jag mår inte bra och är deppig . Det är typ ett mirakel att jag lägger mig nu ~

                  Förresten missa inte inläggen som kommer imorgon . Bland annat Mitt 2009 och vad DU vill läsa om 2010 .
 
                                                                                        Köpte även en ny plånbok!


Seriöst , Lägg ner !


             En stalker som tagit min video och skrivit idiotsaker , vart går gränsen? Klippet kan ni se >Här<

En sak som jag blir riktigt arg över är ibland ni bloggläsare , inte alla men det finns vissa stalkers  som inte vet vart gränsen går . Först skriver man email till mig där det står flera idiotiska saker som t ex att man skall slå mig nästa gången jag är på stan . Sedan kommer en kränkande kommentar och nu det här .

Ett klipp som jag la ut på Youtube fick många att skratta , det är liksom lite sån jag är - att dra lite skämt och få folk att skratta. Men det förstod inte den här personen som kallar sig själv för " Kurd449 " . Först så tog han min video vilket bara är min och ingen annan får ta den .  Sedan Kränker han rättigheter till mitt privatliv , jag menar vafan går gränsen och hur omogen får man lov att vara?

Jag har lyckats otroligt bra både med bloggen och allt annat. Min blogg är en utav dem 10 mest besökta privatbloggarna i Göteborg .Klart att man kan känna lite avundsjuka för det hade jag gjort . Men att skriva sådana här saker och lägga ut på Youtube accepterar jag inte!

 Jag la ut det här på min facebook och fick bland annat den här kommentaren " Dem använder dig som lockbete så det går bättre för dem " , och så är det. Men snälla ... Ta bara och lägg ner !

                    ~Och ja , personen har blivit anmäld och videon kommer gå bort från YT snart ~

Nu skall jag varva ner lite. Ta en kopp te kolla på Victoria secret show och sedan bloggar jag igen och visar dagens shopping !

äntligen sitter Jag ner

sitter på bussen nu på väg hem från stan. Hittade bland annat en jacka och ' en grymt rolig person ' a .k.a tobias . Han var i stan tillsammans med muffinsmartin och shoppa. Sweet.

Förlåt , Jag erkänner !


Stort förfrågan !

Jag har tidigare bloggat om den här jackan och eftersom det är något fel på min blogg kan man inte se alla tidigare inlägg. Den här jackan har det varit stor förfrågan ifall jag kan posta den igen och skriva vart man kan köpte den . Varsegod babes , här kommer jackan och ni kan köpa den genom att klicka > Här <
                                         


Frank Dandy - The New Collection Is More Than Hot !



Igår upptäckte jag att Franky Dady har en ny kollektion under namnet " Fall 2009 Collection" och jag älskar den . Nu har även Franky Dady mellandagsrea på deras Online Store . Klicka >Här< för att komma till deras webshop . Ni lär inte bli besvikna över deras utbud . Här kommer två utav mina favoriter för både killar och girls !


Väldigt enkelt som gör det snyggt. Tycker dock att deras förra kollektion " Summer 2009 " hade mycket finare underkläder för killar.

Now you know what we are talking about , right ? Kolla bara den till vänster , Grr. Stor tumme upp för tjejernas underkläder.







Videoinlägg


Tandblekningen som jag använder hittar ni till vänster om bloggen långt ner i menyn


Fail

Nu bär det av till stan med Tv-Producenten. Det har blivit lite fail vi har missat 4 bussar , men men !

Shopping Imorgon!



Nu har jag fått lite cash så jag kan dra och shoppa . Imorgon blir det en dag i stan med Tv-Producenten.se , skall försöka hitta nya Jeans bland annat . Skall även köpa tröjan som ni ser på bilden från Weekday och så tänkte jag köpa Philips Wake Up Light eftersom jag är så himla "bra" att gå upp på morgorna . Måste även snabbt in i buttericks och köpa mig en Michael Jackson handske , hehe såg att dem fick in nya i butiken^^ . Och så blir det en webbkamera som jag kan videoblogga med - ni har ju saknat mina videoinlägg så mycket right ?

Upptäckte precis att klockan är över 02:00 , oppps typ... Måste lägga mig , fast få i mig lite mat först .
Förresten , ingen har väl missat att Nelly.com har redan börjat med sin mellan dagsrea? Check it out.

                                                                                     God Natt / Sabi

Doggen min är inte längre liten...



Eller ju det kanske han är , 20 cm lång . Men har har fått en superhjälte dräkt av mig- Han är nu Superdog. Han trivs i den så mycket och tycker det är jätte kul och leka med lappen som sticker ut som ni ser på bilden . Han har gjort så många uppdrag att han tar en tupplur nu . Gash han e så söt .

God Jul!



God Jul till alla er som firar det. Take care , ta verkligen hand om varandra nu och ut och lek i snön . Glöm inte att kolla på Anna Anka , inte Kalle Anka den har ni ändå sätt 100 gånger .

God Jul ännu en gång och spara lite julklappar till mig :)


Jag <3 bloggläsare



Jag får dagligen email och kommentarer från er läsare . Jag säger det för sällan men jag älskar er ! Allt ni gott ni skriver till mig värmer så mycket. Och bara för att ni är så söta så kan jag berätta att jag tittar in på jätte många bloggar som skriver en intressant kommentar till mig. Och idag fick jag syn på det här inlägget som en tjej under namnet >Lina< har skrivit. LOVE to you , du är för underbar !

Kenzas VS Gucci

                      

Som kanske många utav er vet så har Kenza släppt en sko kollektion under namnet " Wildflower " . Jag måste säga att jag älskar några utav skorna och det blir nästan så att jag säger Fan att jag inte är tjej och kan ha dem . Men men jag får la köpa dem till morsan eller någon vänn i födelsedagspresent och titta när dem bär skönheten.

Googlade efter lite inspiration till kläder så hittade jag det här. Kenzas sko och Guccis sko. Självklart att man kan inspireras av andras men det här är ju nästan rena kopian . Kenzas sko har allt lite smalare.. Mindre.

                                            Vilken sko är snyggaste , Kenzas eller Guccis ?

EDIT :
Snälla , jag har kollat runt på många bloggar och ser att många har kopierat min bild och skrivit ungefär samma text . Lite tråkigt att ni inte kommer på något eget utan snor från någon !


7 tips - Så blir du en bättre bloggare


                                                           Kanske är det du som blir bjuden till Blog Awards nästa år ?

Jag har bloggat i mindre än ett halvår och tycker själv att jag har lyckats väldigt bra med bloggen . Under 2010 kommer jag att ha föreläsningar på fritidsgårdar och skolor om hur man blir en bättre bloggare och om hur viktigt det är att vara sig själv. Jag tänkte dela med mig med lite tips om hur du blir än bättre bloggare .

Var aktiv i Sociala nätverk

Idag så lever vi i en teknisk värld . Nästan alla man känner har facebook , twitter , Msn eller blogg . Och allt genom åren så ökar dem här Sociala nätvärken med ännu fler personer som skaffar sig ett konto hos dem . Därför är det viktigt att DU är med i dem . Att bara skriva ett inlägg och hoppas på att någon läser det brukar inte gå hem så ofta. Länka till ditt inlägg på Facebook eller Twitter osv . Använd nätvärken och ' Marknadsför ' dig själv. Hitta även en liten större blogg som skriver samma sak som du precis skrivit i ditt inlägg om och skriv en kommentar hos personen - om du har tur så kan personen länka till din blogg. Tänk på att aldrig spamma folk !

Håll dig uppdaterad

Har du läst något i tidningen som du inte alls håller med om -  Debattera om det ! Skriv varför du inte håller med. Håll dig uppdaterad på andra bloggar och läs om vad dem flesta bloggar om . Skriv ett inlägg om vad du tycker om det. Se även till och vara först ut med många saker - men då gäller det att du har lite mer bloggläsare.

Var dig själv och ingen annan!

Tänk på att vara dig själv och ingen karaktär , visa det i dina inlägg genom att skriva vad du gjort och bilder på dig själv . Var inte elak och provocerad ! Om du skriva elaka saker om någon person kan personen hitta inlägget vilket inte är det roligaste. Du kan såra personen djupt och personen kan få dåligare självförtroende. Skriv istället något bra om personer. Folk kommer inte våga kommentera snälla saker i din blogg om du provocerar folk , dem kan bli rädda och tänka att om dem kommenterar så kan du provocera deras blogg och dem.

Allt som skriv på Internet , Stannar på Internet - Svårt om du skall söka jobb

Tänk på vad du skriver och vad vilken blick bloggläsarna får av dig . Tänk på att allt som skrivs på Internet stannar på Internet  . Om du skall söka jobb så kan chefen lätt googla på dig och se allt vad du skrivit om på din blogg och hur du är som person. Har du då varit provocerad och elak så vill inte chefen ha dig på jobbet . Dem flesta cheferna letar efter glada , öppna och snälla personer .

Skriv inte för många inlägg

Ju mera inlägg desto mera besökare - Men det finns en gräns ! Många mindre bloggare som vill bli stora skriver upp till sex inlägg per dag då dem tror att det kommer mer läsare . Men om du skall skriva så mycket inlägg så tänk på att varje inlägg måste ha något speciellt , något som får besökaren och hålla sig uppdaterad på din blogg. Det skall alltså vara intressant att läsa !

Skriv med ett klart språk

Det blir väldigt jobbigt och löjligt för en bloggläsare att läsa en blogg med ' Fjortisspråk ' . Att skriva " Heiii, Tiepp " brukar få dem flesta att lämna din blogg. Skriv mer seriöst och med klarare språk . Se till att din text är rättstavad . Visst kommer det felstavningar ibland , ett tips är då att använda Google Toolbar . Där finns ett rättstavning program som är mycket effektivt !

Länka till andra bloggar & siter

Om du länkar till någon annans blogg kan det vara så att när personen sedan googlar sin blogg hittar personen ett inlägg du skrivit och länkat till personen . Då kan personen tacka genom att länka till dig . Om du t ex skrivit någonting om "Blondinbella och hennes hund " och någon googlar " Blondinbella och hennes hund " så hittar den till din blogg . Länka även till intressant webshoppar - chansen kan finnas den att dem kontaktar dig och vill samarbeta med dig , kanske skicka hem någon gratispryl till dig ?

Att vara bloggare är otroligt kul men även lite svårt . Jag hoppas ni får nytta av mina tips , uppskattar ni det så skulle jag kunna tänka mig och dela med mig med mer tips. / Sabi

I just can't stop loving you



Idag så letade jag efter lite julklappar på nätet och hittade den här hemsidan. Först fick jag syn på en massa slipsar när jag sedan hittade några skönheter . Otroligt snygga klockor i alla regnbågensfärger , fatta hur det värmde mitt hjärta. Så där satt jag i några minuter och försökte få mig själv att inte köpa någon klocka . Men hur gick det ? Ju allt slutade med att jag klickade hem den oranga klockan . Shit vilken skönhet alltså. Och Ja ! Det är en julklapp till mig och från mig :)

Det bästa är att om du beställer senast 15:00 imorgon så är klockan hos dig innan julafton - Sweet ! Dem har verkligen alla färger och alla är verkligen sjukt snygga. Jag gillar ju och sticka ut lite och älskar färger därför valde jag en orange klocka . Den blir riktigt snygg med en svart och vit outfit för då lyser den ut extra mycket !

För att få mer information om klockarna och se vilka färger som finns så besök deras site genom att klicka > Här <



Pssst
. Du som är anonym och undrar vart jag köpte en jacka , skriv mer om vilken du menar så skall jag svara senare!

Shopping = Nya skor



Igår var jag och shoppade | Ovanligt | och hittade dem här snyggingarna . Ett par kängor som e riktigt sköna , perfekt nu när det är så kallt ute !  Kostade 499:- och köpta på Din Sko - They Are Just To Love .
Nu skall jag ta en promenad med dem och träffa lite vänner . Käka någonstans och sen när jag kommer hem skall jag visa er min nya garderob .

Jag har nämligen gjort om ett helt rum till en garderob . Jag kommer även tipsa om julklappar till Honom & Henne . Dem är så inne just nu och det bästa är att om du köper varan idag eller imorgon så har du den innan julafton , Great !


Tävling - Du får synas på bloggen i 4 dagar !



Bilden säger det mesta. Du anmäler din blogg eller någons annan . Du skriver med ditt namn , Blogg adress och ålder sedan utser jag ut en blogg som är intressant . Bloggen får sedan synas i min blogg i fyra dagar . Ett pris som kostar en annonsör **** kr. Blir det en hel del bidrag så kan jag tänka mig att dra iväg några tröstpriser.

Vad sägs som att några utav er blir en utav dem första som får ett plagg från min kollektion som kommer ut 2010? :) . Tävlingen avslutas när jag känner att jag har fått tillräckligt mycket bidrag , nu kör vi Sverige !


                    ~Lägg till mig på Bloglovin <3 för att hålla dig uppdaterad om när tävlingen är slut ~

Shopping time!


Nu skall jag dra in till stan för att shoppa lite. Det har ju gått 24 timmar sen sist ;) . Tusen tack för alla kommentarer ang igår - love to you!

Jag har dragit igång kommentarerna igen , alltså nu så kommer kommentarerna vara synliga för er också. Vi testar under jullovet funkar det inte så får vi stänga ner kommentarerna igen.!

Jag vann Michael Jackson platinaskiva :)



Som sagt , idag ringde P3 mig och ville att jag skulle medverka i ' Musikhjälpen ' . Så fort jag kom dit fick jag reda på att det var en danstävling och ett filmteam gick efter och filmade mig hela tiden . Strax där på fick vi reda på att man kan vinna två platinaskivor av Michael Jackson vilket är riktigt riktigt svårt att få tag på . Finns endast några exemplar. Så jag och några mer ungdomar som var med i min flash-mob gjorde vårt bästa. Och i nästa sekund var det en kvinna som drog mig in till studion och sa att jag vann . Gissa om jag blev glad !!

Så nu sitter jag här , fortfarande chockad och kramar om mina två platinaskivor som är otroligt mycket värda. Om jag skall sälja dem - Big No ! . Tusen tack till alla läsare som var där och hälsade på mig , önskade att jag kunde ta mig någon minut och prata med alla er men tyvärr så var vi tvungna att skynda oss hem.
Jag vill tacka alla som var där och ville hedra Michael , Love  to you. Och tack till alla er som dansade med mig , big love till er. Här kommer video och bilder , det kommer komma mer med tiden . :)



                                                  Se killen som var bäst på Michael Jackson-dansen .
 Först levererade han en grym dans à la Michael Jackson tillsammans med sina kompanjoner utanför glashuset. Sedan intervjuades han av Ametist om sina danskvaliteter.


                                                SVT intervjuar mig och jag visar lite moves



Snart är jag på Tv

Hinner inte och skriva något inlägg. Måste springa iväg till stan , skall medverka i Musikhjälpen och dansa till Beat It. Sänds direkt 16.00 i P3 Sveriges radio + SVT2, Sveriges television!!!
Kolla och om ni kan är ni välkommna dit och dansa med oss>!


Äntligen - LOV!


Nu har man dansat oxdansen och kolla på årets roligaste julshow. Har även fått mina betyg och delat ut lite julklappar. Nu skall jag träffa vännerna och åka in till stan för att mysa lite . Senare skall vi dela ut lite julklappar. Och vet ni ? Göteborg har fått lite snö - Tack modernatur ! :)


Götta dig själv!



Igår ville jag bara koplla av från all stress och skola . Så jag fixade en Chocklad mask och bubbelbad - Sweet!
Blir nog detsamma idag igen . Har blivit bjuden på julbord idag och ett möte men vet inte ifall jag orkar ta mig dit , jag är sjukt trött och vill bara lägga mig ner .


                                                                                         Sweet Bathtub

Dem får dig att köpa varan


                                                                          Bild lånad från Rocketrend

Har du någon gång haft det väldigt stressigt i stan och fått gå hastigt genom ett köpcentrum , när du plötsligt märken en skyltdocka . En skyltdocka som är klädd i den snyggaste vita klänningen du någonsin sätt . Om du hade den skulle du blivit snyggast på nyår. Du bara faller för plagget och vet att du inte får slösa mer pengar eftersom du tidigare har köpt en nyårs klänning . Du försöker få in det i ditt huvud och tittar på klänningen en sista gång när plötsligt skyltdockan börjar prata med dig.

Inte riktigt prata med dig men den övertalar dig att köpa plagget , och du kan inget annat än att köpa plagget. Du går in i affären och köper klänningen som kostar dig 1 500:- . När du sedan är dags för nyår märker du att det inte är något så speciellt med klänningen . Den var inte lika snygg som när den var på skyltdockan . Du märker även att kvalitet inte är ditt bästa och klänningen du köpte för 500 :- var mycket snyggare och bättre kvalitet på . Du kan inte lämna tillbaka klänningen för öppet köp dagarna har redan gått. Vad gör du då ?

Vart vi en är så finns det reklam. På tv, radion , bloggen och även på sommarvillan så hittar du en broschyr där flera företagsloggor finns med. Vad det är som gör att du fastnar så mycket för plagget är den som bär den .
Hur många tror ni inte och springer och köper samma skjorta som Zac Efron hade på 17 Again galapremiären för att bli lika snygg. Men vad händer när du skall ta på dig den , du upptäcker att den inte är lika snygg på dig som på Zac Efron.

Vi påverkas så mycket av reklam. En gång när det skulle visa en film på bio så innan filmen började visade Coca Coola en grym reklamfilm . Gissa vad alla gjorde på pausen av filmen ? Alla gick och köpte Coca Coola. Fatta vilken makt det är?

Det roligaste är att vissa reklam är så roliga bara att vi inte lägger märket till det . Vi tar ett exempel , Norrlands Guld i slutet av varje reklam så kommer den här texten upp " Norrlands Guld - När du vill vara dig själv för en stund " . Inte fan blir du " dig själv " om du dricker flera öl . Du blir ju full och kommer antagligen decka efter några öl och sedan kan du till och med dö . Jofan nu blev du dig själv för en stund .... Eller?

Samma sak är med skyltfönster dockan , hur viktigt var det egentligen att köpa den där klänningen för 1500:-  ?


Hot or Not ?

Idag släppte Bubbelroom.se två ny varor av Blondinbella´s klädkollektion "Classified" . Vad skall man tycka om dagens varor , Hot or Not?


Be there !


Classified gör Succé and Sabi is in love



Idag var det premiär för Isabella Löwengrip eller mer känd under namnet Blondinbella´s egna märke " Classified . Isabella har under ett bra tag jobbat med sitt egna klädmärke och idag var det äntligen premiär för kollektionen på bubbelroom.se , fast inte hela kollektionen . Nej , endast två plagg släpptes idag - Och gissa vad. Det är slutsålt , på bara några timmar. Ifall jag är förvånad ? Nej . Blondinbella har blivit så stor och det krävs ingen större marknadsförning för hennes kollektionen när hon endå har Sveriges största blogg.

Första plaggen som släpptes idag var skjortan som Bella har på sig på bilden ovanför och en kavaj ( Som ni hittar en bild på i slutet av inlägget ). Och än så länge så är jag in love med plaggen . Hoppas verkligen hon börjar designa för herrar också och inte bara för damer .


Varje dag så släpper Bubbelroom.se nya plagg för Bella´s märke. Håll dig uppdaterad om vilka plagg som släpps med mig .

Kavajen som släpptes idag. Tyvärr är den redan slutsåld , bad for you! Bilderna är lånade från Bubbelroom.se

Sabi <3 Facebook



Jag hoppas du inte har missat världens tuffaste grupp på Facebook ? Gruppen heter " Vi som gillar Sabi och stöttar han och hans blogg " . Jag tänkte bara berätta en liten hemlighet om gruppen - bara det stannar inom oss ?! :)

Du som är med i gruppen kommer kunna delta i tävlingar mycket tidigare . Får den senaste informationen om vad som kommer hända på bloggen framöver och det bästa - ni kommer att kunna snacka med mig . Tufft right? ^^

Jag lovade er att berätta om resultatet om tandblekningen . Nu är det så att jag inte har någon bild för det går liksom inte få det att fasna på bild . Men alltså jag är grymt imponerad att det ger resultat. Jag har blekt tänderna 3 gånger och märker resultat . Riktigt hot !

Leveransen var inte det bästa hos dem , det stod högst 3 dagar men jag fick dem efter 1,5 vecka . Och så kan det vara lite jobbigt att forma tandskenan , men det fixar sig snabbt. Jag har tidigare inte blekt tänderna och därför valde att ta det starkaste paketet . Det står att man skall ta det om man har blekt innan men jag bryr mig inte så jag tog det just för att få resultat. Jag kan varmt rekommendera >det här företaget< för att bleka tänderna.
Tänk även på att när du lägger in gelén i tandskenan - ta otroligt lite annars bildas det riktigt mycket saliv i munnen . Allt står på deras hemsida hur du gör.

        Snart skall jag iväg för att se lill syrran medverka i ett lucia litet tåg, gulligt värre / Sabi

Julshopping

Jag är alltid den som är sist ut med julklappar. Jag kommer på det två dagar innan och då är det liksom kört .
Men i år så var jag i tid..... Eller ja det var så jag planerad." Hann " bara och köpa några julklappar till mina BFF´s . Nu skall jag bara köpa 10 st julklappar till sen är jag klar . Inte nog med det så skall det köpas saker till nyår , en outfit och presenter - who Sabi is going to be poor .

Och ja , jag måste erkänna . Jag köpte inte bara till mina vänner utan till mig också . Men vadå tror ni verkligen jag inte skall köpa någonting till mig själv ? ^^

Senare så skall jag berätta om resultatet av tandblekningen . Och när vi endå pratar om blekning så skall  skall tandblekningen nu på medans jag kollar på Jurassic park 2 - That movie is hot !
                 

Sabi sjunger och dansar !

Ett litet videoinlägg innan jag går på träningen och dansar i fem timmar .

Ta videon med ett ton salt!


En liten hälsning....


Tandblekning pågår!



Fick hem min tandblekning från Ease White idag. Sitter nu med tandblekningen , scary shit ! Visar bilder imorgon .

                                              
                                                                                        Innan tandblekningen

Sitter i skolan !

Tjenis penis ! Eller oj tjena mellan bena .
Har precis haft ett prov i skolan , gick väl ganska bra . Man skulle jämföra flera länder och så . En sak som jag är really glad över är att detta var det näst sista provet. Nästa prov är nästa vecka och det är det sista .
Så jävla skönt alltså .

Dagens fråga:
Tjaa, hur tycker du en tjej ska klä sig? tights och tunika eller tajta jeeans en skjorta linne kanske. (annat)

Jag tycker att det här med tights och tunika är väldigt simpelt och lätta kläder man kan ta på sig.  Fungerar helt okej för mig men jag gillar när tjejer tar ett steg till och vågar bära sin stil och inte följer andras. Det är så mycket coolare att våga bära sin egna stil - trust me !

                                                      
En typisk affär där många köper sina kläder . Det blir nästan som om att alla är en kopia av varandra.


Att leva bland bomber och granater


Foto: Tre pojkar i Tuzla, Bosnien. Fotorättighet tillhör: Folk i Bild Urdag från bloggen:
Tv-Producenten.se

Ännu en gång har jag fastnat för Tv-Producenten.se ´s inlägg. Det är otroligt bra och jag tycker verkligen att alla alltså allihopa som läser min blogg tar två minuter och läser igenom hans blogg. Inlägget är otroligt bra skrivet och väcker känslor.

"Att som flykting komma till Sverige vid treårsåldern var inte det lättaste. Som treåring förstår man inte att man flyr från bomber och granater, från skott, och från ljud av skrik där någon precis ska avrättas. Som tur var slapp jag detta då jag kommer från en stad som slapp mardrömsscenariot, men där byarna utanför fick ta stryk. Och det fick många av vännerna jag lärt känna genom åren här i landet.  Något jag däremot vet är att serbiska soldater kastat in granater i porten till en av lägenheterna jag bodde i då, medan jag låg och sov. "

                                               Läs igenom inlägget genom att klicka > Här < !

Crazy Lucior hälsar till Sabi


                                           Jag vet ni får typ vrida hela erat huvud , men whatever!

Jag hoppas verkligen sådana här Lucior hälsar på mig på Julafton .. Skulle inte vara illa... Tycker lite synd om mig själv eftersom det har gått 5 min sen jag såg klippet och jag skrattar fortfarande . Well Well


X - Mas Collection - Hot Or Not ?



Björn Borgs nya kollektion för underkläder har kommit ut och den heter " Christmas collection " fast jag kallar den så sött som " X - Mas Collection " . Nu är frågan vad man egentligen skall tycka om den nya kollektionen .
Dem här underkläderna som ser på något sätt frusna ut är inte hot ! Det ser ut som att färgen har gått bort i tvätten . Men den längst ner i mitten är riktigt cool och den oranga trosan är också hot . Dem blir det tumme upp för. Men helt ärligt så fastnar jag inte för kollektionen . 

Kollektionen finns köpa >Här< . Nu finns det även ett   e r b j u d a n d e   där just för kollektionen , check it out!
                                  
                                                  Vad tycker ni om " X - Mas Collecionen " / Sabi
                                  
                                  

Hur pluggar man bäst?

Har du precis som jag svårt att plugga ibland? Jag har faktist gjort så att jag har sparat Blondinbellas tips på hur man bloggar i ett Word dokument . Då och då tar jag fram det och kollar på tipsen . Jag tänkte dela med mig med dem , here they come !



Allt sitter i huvudet och det handlar om inställningen. Det är de enda som hindrar dig från att sätta dig ner vid bordet och sätta igång med. Och jag vet hur det är, det är alltid något som kommer i mellan;


1. Boka tid med dig själv. Ikväll mellan 20.00-22.00 ska jag plugga.



2. Ta bort hinder såsom mobilen, fjärrkontollen om du inte kan kontrollera dig.



3. Städa undan på skrivbordet, annars går det inte att fokusera!


4. Släng upp böckerna, anteckningsblocket, datorn på skrivbordet snyggt. Låtsas att du är en smart student på
Harvard och måste plugga till en supervikig tenta.




5. Gör en musiklista på datorn (om de passar dig) Jag brukar lyssna på Beyoncé, Coldplay, Veronica Maggio, Amy Winehouse eller Lilly Allen när jag pluggar. Använd samma musiklista varje gång när du ska plugga så blir det en “betingning” i huvudet att det är musik som är bra att plugga till.



6. Gör en kopp té, en fruksallad eller en skål med nötter att tugga på under tiden. Cashewnötter med mörk choklad som överdrag är min favorit och ett perfekt pluggsnacks.



7. Ta pauser då och då. Gå och sträck på dig, fyll på med mer nötter, byt om till pyjamas, tänd lite ljus i lägenheten. Men undvik Facebook och Two and a half men ..



8. Läser du många sidor till ett prov? Glöm inte att antecka vid varje kapitel så att du inte glömmer vad de står under tiden. När du antecknar så kommer du ihåg texten bättre. Oavsett vad de är för typ av plugg så antecknar jag alltid till allt och skriver egna instuderingsfrågor till mig själv som jag övar på.



9. Skriver du ett arbete? Lev dig in i texten! Vad du än skriver om så går det att få intressant. Var noga med att titta på betygskraven för arbetet så att du inte missar en punkt så att du får de betyg du vill ha.



10. Ska du hålla ett tal? Skriv små stödord på små papper och gå runt i lägenheten och öva, det är den enda
sättet. Tänk på att inte stanna upp vid talet om du inte kommer ihåg ordagrant vad som ska stå, fokusera på innehållet, vad du vill få ut med talet, ditt budskap. Då kommer texten av sig själv! - Av Blondinbella


Jag gillar den tjejen ibland... Nej nu skall jag plugga har så otroligt mycket att göra / Sabi  


Tonight's gonna be a good night - Not!


                                Två utav mina elever som alltid är glada och levererar till 110% - That´s Hot !

Äntligen är man hemma ! Det är så otroligt mycket att göra så det inte är sant . Skolan är riktigt hårda nu när skolverket är extra hårda med betygen vilket har påverkat våran skola mycket . Det känns som om att våra lärare vet inte hur dem skall undervisa i dem nya kriterierna. Förra terminen i skolan hade jag VG - MVG i dem flesta ämnena men den här terminen har det fallit enda till G vilket är otroligt dåligt. Jag skäms men det är tufft !

Förutom skolan så har jag två musikaler på gång . En som är en stor musiksatsning och en mindre . Inte nog med det så har jag också ett eget klädmärke, skall troligen snart öppna ett eget företag och så har jag bloggen. Dem flesta undrar varför jag inte lägger ner allt annat och bara satsar på skolan , och om det hade varit så lätt så hade jag gjort det. Men tyvärr , om jag inte har något att göra och inte är upptagen så mår jag inte bra . Det är bara så ! Tråkigt värre men det är bara att leva med det. Tänk bara hur mycket jag har fått testa att jobba med :)
Nästa år alltså om bara några veckor så skall jag tillsammans med några företag börjat samarbeta och då kommer jag kunna skriva inlägg oftare :)

Dagens Fråga:
Hej! Såg dig i Nordstan när du dansade! Riktigt bra! Jag såg i din profil att du är fjorton, stämmer det? :O Du måste ju vara typ 16 eller 18!  Hej från mig!
Min profil och allt i min blogg är 100% sant . Det stämmer riktigt bra att jag är 14 år. Hehe detta är en fråga jag nog har svarat på 100 gånger i bloggen . Jag är född 1995 och är 14 år. Rätt coolt va :)

Skall försöka blogga senare med en video från Idol , vad kul att så många såg mig där ! :) / Sabi

stress

Hej bloggen

Ni får ursäkta mig men detta blir inte ett riktigt inlägg.Jag vaknade nyss och fick springa till bussen.Måste in till stan och köpa färg till skrivaren.Skall även möta upp riverside Anton.sedan springa tll bussensom skall ta oss till jobbet..Vi kommer antagligen bli lite sena men men.Tur att man har tjejen som kan hjälpa en :)

Så typsikt mig !


Jag , Hanna och Nikki efter galapremiären av This is It. Visst är jag söt i pälsmössa? ^^ Skämt åt sido

Nu är jag typ stressad . Jag är så stressad att när jag pratade nyss i telefon så fick jag panik och började leta efter min mobil. Gissa vart den var..... Jag pratade med en person och hållde den i handen , så typsikt mig haha .

Idag har varit hos banken och gjort några ärenden , har även besökt en liten "julmarknad" snabbt och såg att dem hade konstiga Michael Jackson tavlor. Fastnade inte för någon tavla för dem bara skrämde mig !
Om mindre än en timma skall jag iväg och se Idol Live - And i got backstage tickets ! Det värsta är att jag skall göra hundra saker innan det så det är nog bäst för mig att börja NU!

            Massa med kisses så hörs vi snart med ett helt hav av bilder från Idol / Sabi


Hmm vad kan det här vara?


Fick ett mysigt brev hem idag . Var så nyfiken på var det var så jag sprang ner till Ica för att hämta paketet.
                                                              Vad tror ni det är för något ?


Det var en riktigt snygg Hoops klocka från Saltopeppar.se . Helt ärlig så dreglade jag när jag öppnade paketet , kolla bara på den ljusblå färgen på armbandet till själva klockan - den sticker ut så mycket . Sedan är inte klocka som dem här typiska " Business klockarna " så sött som jag kallar det . Det är verkligen en utav mitt topp fem accessoarer . Jag är ny kär ! Klockan kostar endast 250:-  - Det är ju rena kapet för en sådan klocka!
Klockan finns att beställa > Här < . Kolla in på deras site det finns riktigt tuffa grejer där , inte bara klockar alltså .


Skoldagen gick toppen!



Skolan idag gick underbar . Skönt att vara tillbaka ! Har fortfarande ont men jag får bara ta och bita ihop.
Blir ett kort inlägg eftersom jag snabbt måste ut med doggen och sedan dra och jobba . Jobbar antagligen mindre idag så är hemma tidigare :) .
Satt vid photoshop i en halvtimma och redigerade ihop en bild . Och gissa vad, allt försvann! Typiskt nu kan jag inte visa er det jag ville men får göra om bilden senare.

Fick även hem en liten rolig sak i brevlådan idag som jag tänkte visa er. Imorgon så skall jag bleka tänderna - Sweet :) .

                                                                     Nu måste jag springa iväg / Sabi

Time for Modetips !


Riktigt snygga skor och riktigt billigt . Klänningen är bara så fantastisk - du kommer vara som en gående discolampa and that's hot ! Jackan är riktigt snygg och det bättre , kolla på smyckena på den . Halsbandet är designat av Josefin Crafoord på Vakna med The voice ni vet och är riktigt snyggt !


Jackan föll jag direkt för . Har alltid varit intresserad av denna typ av jacka , gillar hur oranga färgen träder fram. Skjortan är häftig och fin , den har nämligen en luva så det blir typ en blandning av hoodie/skjorta. Jeansen är enkla vilket gör dem väldigt snygga.

Alla kläder jag bloggat om finns att köpa på > Här < , skulle inte bli övveraskad ifall jag blev en ägare av jackan :).

                                                              Ännu ett tips från modecaochen / Sabiv

Svampbob vart jag än går


                                                         Ta alla svampbob inlägg med typ  10 nypor salt

Kolla vad jag hittade i vår bokhandel här på torget. En sjukt rolig svampbob bok. Det är bara att ta en titt på boken när du är på dåligt humör och vips så blir du glad igen . Jag som ändå behövde en ny anteckningbok , blev ju riktigt bra det här. Den kostade ynkliga 35 :- .

Blev lite besviken på ICA, gick till Ica för att köpa julkalender till syrran . Och detta året fanns det ingen svampbob julkalender , fatta hur besviken man blev . Well Well bara att bita ihop och fortsätta med livet.
Skall försöka posta ett inlägg senare om snygga kläder . Nu måste jag fortsätta med min uppsats .

                                                                                 Vi hörs snart / Sabi

My dog = Softpotatis!


                                                        Visst är min hund en riktigt softpotatis  ! ^^

Godmorning ! Sitter här och sjunger på Glee låtar , gick inte till skolan idag för jag skulle ju till doktorn.
Den satan doktorn alltså, säger att det inte är något fel med mig . Men om det inte är något fel med mig varför har jag ont då ? Så min mamma fick typ ett vulkanutbrott och började typ döda han med frågor , så stackarn sa
"Det skadar ju inte och prova dem här tabletterna , inte för att det kanske är magkatarr men man ju alltid prova"
Då undrar jag bara vart han här doktorn har utbildat sig någonstans.

Imorgon så skall jag till skolan . Två veckor kvar innan lov och det skall bli så otroligt skönt , det har blivit ett snett för mycket med skolan faktiskt Jag har bara en liten del som skall göras klart på ett prov då jag inte hann och en inlämning som snart är klar sedan så är jag fri  - otroligt skönt ! Hatar alla skolverkets nya regler om betyg , det har ju blivit tuffare . Och våran skola suger och lära ut på nytt sätt när dem har lärt ut på ett sätt i flera år.

                                    Skall snart blogga om några sköna kläder som är ett måste att ha / Sabi

RSS 2.0