This is sooo Sabi



Gör som mig och många andra och bli medlem på Campadre . Campadre är en site där du får märkeskläder mycket billigare . Dem samarbetar med olika kända varumärke bland annat Acne, Björn Borg och Calvin Klein . Campadre kan ge dig upp till 95 & rabatt . Detta är en site som får två tummar upp från mig. Senast idag fick jag ett email med 45% rabatt hos Calvin Klein smycken och 50 % rabatt hos Frigo - perfekta julklapparna till föräldrarna !

Campadre fungerar så enkelt att du kommer en gång i veckan få ett email med vad dem just nu kan erbjuda för rabatter och vad som kommer komma för nytt nästa vecka.|  Obs att rabatten ligger bara uppe 3-4 dagar |
Campadre fungerar som en vanlig webshop så den erbjuder flera betalningsätt. Dem har även säkerbetalning och säker frakt så oroa dig inte för någonting utan bara koppla av och vänta tills din vara trillar ner i brevlådan.

Bli medlem i siten nu | 100% gratis | och få emailen och börja shoppa loss . Klicka >Här< för att komma bli medlem, tar bara några minuter och det är helt gratis .

                                                                 Shoppa with Sabi Style / Sabi

Mickey Mouse and co in my mage



Nu har jag klippt mig , blev ju bara att korta ner håret förutom luggen . Resultatet blev - Hot och det kan ni se på bild sist i inlägget.

Syrran hade köpt nya kakformer vilka var riktigt gulliga . Dem var av Mickey Mouse och hans gäng . Hehe så vi gjorde socker kaka , riktigt go blev den men alltså.... Dem såg riktigt inte ut som dem borde.. Well Well inte konstigt det var ju jag som bakade dem. Sitter med lillsyrran nu och käkar sockerkaka och dricker julmust medans vi kollar på ' Ensam Hemma ' . Haha syrran garvar så hon gråter. Vem har hon fått det av? ^^

Beställde tidigare idag  Tandblekning . Tänkte ta den minsta paketet men min mamma vill typ att jag skall slösa bort alla pengar så hon sa att jag skulle beställa den största paketet Ease White™ STRONG XL  .
Så nu skall mina tänder bli vita och fina :) . Som sagt lovade att visa er resultatet så det skall jag också göra. Ifall du vill beställa tandblekning själv kan du göra det > Här < .

Dagens Frågor:
Heeej, undrar om du kan berätta vart du köper dina kläder? puss
Någon spec outfit du undrar över? Brukar handla mina kläder mest hos H&M , Jack & Jones och Zara.


Du skrev att du läser alla kommentarer, så jag hoppas du läser detta och svarar!
Jag älskar att sjunga, men vet inte riktigt vart jag kan ta sånglektioner här i ale? eller hur ska jag göra för synas elr bara upptäckas?
Jag vet inte så mycket helt ärligt om sångpedagoger i Ale . Men kolla på Ale.se och deras kultursida. Skriv ett CV och skicka ut till dem områderna du är intresserad av - Var bara sig själv och spela inte någon annan .


                          Hoppas ni haft en underbar första advent eller vad man nu säger / Sabi



Inte för att man ser något men whatever


Hittade mig själv i Expressen!


Ohh gud äntligen är dem klara . Som jag har kämpat med dessa godsaker - säkert en timma har jag hållit på.
Nej jag driver med er ! Höhö jag har bara köpt dem och sen lägger man in dem i ugnen och vips är dem färdiga .. Det kallar Sabi fiffigt ! ^^

Den senaste tiden har min statistik ökat med ca tusen besökare mer - Kul! Ego som jag är började jag googla lite på mig själv och såg att jag var med i Expressen  - That´s Hot !

Hundratals skall flasha för Jackson i Göteborg!

GÖTEBORG. Skådespelarna Mia Saarinen, Anton Gyllensten och hundratals ungdomar kommer att hylla Michael Jackson i centrala Göteborg på lördag.
Det rör sig om en så kallad Flash Mob. 

Drygt 400 personer har anmält att de vill vara med när bloggaren Sabi arrangerar en Flash Mob till Michael Jacksons ära.
De ska samlas under förmiddagen på gräsmattan vid ingången till Slottsskogen från Linnéplatsen-hållet, för att träna, innan de gör tre olika uppträdanden i centrala stan.
Och en Flash Mob är alltså när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter.Exakt hur det kommer att se ut på lördag avslöjas först då.

Källa : Expressen.se

                                                               Lite kul och hitta sig själv i tidningen / Sabi


Snart är det dags att klippas!


Foto: All Over Press , Källa: Nyheter 24

"

Vill du jobba för Anna Anka?

I den svenska Hollywoodfruns nya teveprojekt letar Anna Anka efter en uthållig assistent.

Nu har du möjlighet att bli personlig assistent till självaste Anna Anka. Ja, det kanske inte låter så kul som det är och det lär sannerligen inte vara enkelt med tanke på att det är TV3:s senaste dokusåpasatsning.

– Det kommer även bli ett makeover-program. De tävlande ska träna och lära sig klä sig rätt och bete sig på ett bra sätt, berättar Anna Anka till Dagens Media.

I programmet kommer även en jury att delta som får bedöma de tävlande och varje vecka är det någon som får åka hem.

– Det gäller att kunna "go with the flow", packa upp och packa ner. Ibland kanske inte privatjeten kan flyga och planerna ändras. Vi är ingen vanlig familj så det ställs speciella krav på den som ska vara min assistent, säger teveblondinen enligt Dagens Media.

Det blir även en hel del andra projekt för den luttrade lyxhustrun. Bland annat kommer hon vara med i två avsnitt av Svenska Hollywoodfruar där det även kommer att hoppa in två nya fruar. "



HAHAHA detta skall bli trevligt att se ! Skall snart dra iväg skall nämligen klippa mig , blir säkert mitt gamla jag bara kortare./ Sabi


My darling!



Idag fyller mer älskling år! Han har blivit hela 10 år . Darling i Love you!

TV-världens mäktigaste kvinna lägger ner ?



Och så är det redan Lördag , kan det inte gå saktare ! Har gjort en koreografi till´s dansträningen idag , och så kom värken i magen tillbaka . Jävla ankeborg ! Imorgon går jag till vårdcentralen om det är öppet för big no att jag går runt med denna värken.

Sitter just nu och lyssnar på Glee Club´s alla underbara låtar ! Gash what a feeling man får alltså av deras låtar , skall göra en top 5 av deras covers lite senare. Slutar och jobba klockan 21.00 idag så blir inte lika många inlägg som igår men skall försöka med ett inlägg runt 17.00 och ett efter 21.00 .

Skall även ta och beställa ett paket Tandblekning nu när man fått lite money från bajram :) . Var en bloggläsare som undrade ifall det är värt att beställa ett tandblekning från Ease White och det kan jag säga att det är ! Jag kommer göra före & efter bilder så får ni se resultatet !

Sitter och surfar runt på bloggar när jag kommer till Tv-Producenten.se . Han hade nämligen skrivit ett inlägg om
Oprah - " TV-världens mäktigaste kvinna lägger ner " . En riktigt riktigt bra inlägg som borde publiceras i tidningar . Ta er en minut och läs den , väldigt tråkigt att Oprah lägger ner sitt program, man har ju följt och känt till programmet sen man kom ur morsans mage. Klicka > Här < för att ta dig till inlägget.

                            Vad tycker du , är det på tiden att hon lägger ner sitt programm? / Sabi


Att vara bloggare.



Att vara bloggare med lite högre besökare är otroligt kul . Bloggen har fått mig att synas och jag har fått modell jobb nya kontakter och en massa annat av bloggen . Jag skulle inte kunna tänka mig tanken att stänga ner bloggen just nu ! Det är så tomt utan den , men ibland blir det för mycket . Jag får dagligen flera kommentarer som man inte har väntats sig . Jag orkade inte redigera en bild så här kommer några av dem skriftligt:

" Men herregud, ta o runka i motvind & kom på dig själv kanske?! "

" Hejs, svejs! Jag tror jag sett dig i Nödinge förut.. Du gick in i en kiosk, jag följde efter dig i kanske 15 minuter.. Så sött. Vi kanske möts någon gång! "

" Din lilla fitta . Du tjänar pengar på din blogg och kan gå och shoppa vad du vill. Ge pengar till oss fattiga. Nästa gång jag ser dig skall du få !"

" Din hund har större hjärna än dig "

" Du är så jävla ful utan glasögon och mössa "

Det är några utav dem kommentarerna jag får dagligen . Jag skall inte sitta här och  skriva något annat än att jag inte bryr mig för det gör jag faktiskt inte. Vissa kommentarer är skrattretande men sen finns det kommentarer som den andra och den tredje jag tog upp. Man vågar ju nästan inte gå ut på stan mer?  Det är så jävla tråkigt att det skall vara såhär , om du inte gillar bloggen så klicka dig vidare till något annat sitt inte och ödsla din tid och skriva sånt här .

Jag bryr mig inte om er avundsjuka , jag har lyckats med den jag är idag och är väldigt tacksam för den jag är ! Men ni omogna bitches skall inte förstöra mitt liv , för jag har så många andra bloggläsare jag möter dagligen och skickar andra härliga saker till mig - er älskar jag ! Till er andra , gå och häng er i Anke Borg!
Tänk bara på att jag polisanmäler alla kränkande kommentarer som är riktade mot mig eller mina nära och går för långt , det står tydligt innan du kommenterar.

                             Big love to all you bloggläsare som respekterar den jag är / Sabi

OMGSH!



Jag ramlade av stolen när jag såg det här , och sedan var jag på väg att svimma . Nu tror jag att jag svimmar!
NEW YORKER FINNS I SVERIGE! Omgsh detta visste jag faktiskt inte , första gången jag var i New Yorker var i Bulgarien detta året . Ett 5 våningar stort shoppingcenter - väldigt likt H&M . Där finns allt mellan himmel och jord!

Och så kommer vi till varför jag svimmar , affären finns inte i Göteborg utan bara i andra bondeställen. Måste typ åka 800 km för att komma till närmaste , gud ge mig vingar eller nått för jag skall banne med åka till New Yorker och shoppa loss. I'm like happy now ! :)

Nu skall jag fixa mig inför fest , dags för bajram firande . Vi får se ifall jag åker på MJ träffen , tror inte jag hinner !

                                                                Skulle ni vilja åka till New Yorker? / Sabi

Jag tror jag dör av skratt!



Good Morning Peoples ! Har precis vaknat , fick stanna hemma idag igen så dem inte skickar hem mig igen idag.
Dagens planer är följande : Träffa släkt ( Bajram firande ) , komma på en koreografi till imorgon , Åka in till stan och träffa MJ Fans samt att lägga blommor på hans handavtryck, Hitta texter tills imorgon och till sist bara ta det lugnt och kolla på lite filmer.

Jag har hittat en till människa som är lika bra på att videoblogga som jag är .  Helt ärligt så dog jag av skratt , jag har nog sätt den 20 gånger och jag dör. HÁHAHA kolla på den så fattar ni :

 


Finally!



Äntligen så var det någon som förstod vad jag ville få fram från er läsare. Jag körde ett inlägg för någon dag sedan om hur viktigt det är att våga bära sin egna stil . Och mjukisbyxor kan vara någons stil , och det var det jag försökte få fram en bloggläsare att skriva en kommentar om .

Precis som tjejen skriver " Visst att jag nästan aldrig har mjukisar på mig i skolan men annars har jag gärna på mig mjukisbyxor. T.ex. när man bara ska iväg på lördagskvällen för att hyra en film eller ska till mormor och morfar "  precis så menade jag . Precis som jag sa i inlägget , jag har också på mig mjukisbyxor men aldrig till skolan eller till stan . Alla vi har våra stilar och det är viktigt att våga bära dem och visa dem för världen .

Många gillar inte min stil och det är tur. Det är tur att vi människor är så olika för bara fatta vad tråkigt det skulle vara att vara likadana , right? Jag gillar inte mjukisbyxor men du kanske inte gillar dem röda jeansen jag köpte förra veckan , förstå vinkeln  ;)

This is the fabulous life!



Blev hemskickad från skolan idag pga att jag är små förskyld , hostade hela lektionen då vi hade prov. Har även kramp i magen , börjar undra ifall min magkatarr har kommit tillbaka . Men fasiken alltså jag har ju inte stressat en sekund den senaste tiden.... Okej okej lite har jag stressat , men bara pytte lite.

Tog även en sväng förbi ICA innan jag gick hem , var hungrig så var tvungen och köpa nått att käka. Idag fick det bli Baguette med räkor och ägg majonäs , julmust och pepparkakor - Typ mums !
Tände även några ljus här hemma och kollade på Shopaholics bekännelser , gud vad jag älskar filmen tuppen upp för den . Nu måste jag gå ut med doggen så han inte gör sina behov här hemma !

Dagens frågor:
Läser du alla kommentarer som du får in?
Jag granskar alla kommentarer innan dem publiceras på bloggen . Jag läser alla kommentarer och ifall kommentaren är intressant / rolig osv så kan det hända att jag svarar på kommentaren via personen email eller blogg . Jag har slutat att svara på kommentarer och det är för att det tar så mycket tid. Men jag läser alla kommentarer skall ni veta.

Varför syns inte min kommentar?
Jag publicerar endast dem kommentarerna som har med inlägget att göra . Brukar radera ca 20 kommentarer per inlägg . Anledningen till varför jag raderar så mycket kommentarer är att vissa kommentarer är kränkande , har inget med inlägg att göra , innehåller reklam eller annat shit! Om en kränkning går för långt så polisanmäls den .
Skall försöka att visa några exempel på email och kommentarer jag får senare om jag hinner. Håll er till inlägget!


                                               Nej nu får jag gå ut med doggen , Love / Sabi

Update: Försent , mitt rum är typ gult nu. Jävla hund - men jag älskar han så mycket ..!


Jag är beroende av Vitamin well !



Jag har verkligen försökt i flera veckor nu , att bara låta vara att dricka Vitamin well . Men det funkar ju fasiken inte , det gör ju inte det - jag är beroende! Jag är så så så beroende . Måste nog ner till apoteket imorgon och se ifall det finns något receptfritt läkemedel emot Vitamin well, det måste få ett slut...... Eller inte :) .

Fast jag blev besviken på Vitamin well i helgen . Dem delade ut gratis Vitamin well Defence och jag kom fram för att ta en och gissa, jag fick ingen . Gash jag tänkte smälla till henne i ansiktet . Men jag tänkte , okej Sabi var lugn försök att vara lugn. Nej nu måste jag springa till Ica och köpa en (några) flaskor Vitamin well, hairspray och wax.

                                                         Är du beroende av någonting ? / Sabi

Mjukisbyxor är sooo 2000 !


En sak jag verkligen inte förstår mig på är hur människor kan gå runt i mjukisbyxor. Jag vill verkligen stoppa in fingret i munnen när jag ser någon med mjukisbyxor i stan. Jag förstår att det är riktigt skönt och " avslappnande " att ha något riktigt gött tyg och liksom bara softa med mjukisar. Men hallå , vad händer med all fashion ?
Jag själv brukar ha på mig mjukisbyxor , men det är väldigt väldigt sällan och aldrig utomhus bara hemma.
Dem gångerna jag har på mig dem utomhus är när jag skall gå till dansträningen , men annars a big no!
När jag ser någon med mjukisbyxor i skolan eller ännu värre stan så vill jag bara gå fram till personen och ta mjukisbyxorna och bränna dem sedan gå in till Zara och köpa jeans till personen !


Skall snart påbörja webbshopen för min klädkollektionen - en ny kollektion släpps snart och darför behövs en riktigt najs webbshop för den . Så jag skall sitta och pilla lite med den . Snackade även med morsan om att starta ett eget företag , det är ett utav målen jag har i mitt liv !

Folket , vad har hänt med fashion - varför har man mjukisbyxor när det finns så mycket annat att bära ? / Sabi

Har färgat håret , nu är jag en riktigt nig*ah



Typ så såg jag ut nyss. Nej jag tar inte porrbilder utan jag färgar håret . Skulle bara bort med det som hade växt ut och det efter att jag tog silvershampoot. Inga stora förändringar , håret ser bara mer fresh nu !


Gillar tjejen hon har verkligen lyckats!


Våga bära din stil !



Min tid jag har bloggat så har jag fått väldigt mycket email och kommentarer om min stil. Ni som har följt bloggen vet att jag har svarat ett antal gånger om detta. Nu tänkte jag skriva ett lång inlägg så var beredda med någonting att käka på och nått att dricka på, jag rekommenderar Sabibollar ( kokosbollar ) med Julmust! :)

Ett tag så var jag väldigt rädd att visa att jag var mode intresserad och älskade allt med kläder att göra .
Att shoppa kunde jag inte säga nej till , men hur skulle jag förklara det här för vännerna . Hur skulle jag bära kläderna jag köpte utan att dem kommenterade negativa saker om min stil ? . Jag var väldigt osäker en tid ifall jag skulle våga visa min stil.  Efter ett tag märkte jag att flera killar var modeintresserade , ni vet dem här som alltid är mer "populära" än andra. Så jag började visa min stil. Det var rätt lugnt , jag följde mer andras stilar . Vågade riktigt inte visa min stil .

Men det här året bröt det. Efter att jag visat flera dagens outfit på bloggen och fått positiva kommentarer började jag visa upp min stil . Var väldigt osäker från början men jag var tvungen och visa det för att känna mig bekväm.
Folk som jag aldrig trodde jag skulle prata med mig började snacka med mig , dem sa positiva saker om min stil och det stärkte mig som person. Idag så vågar jag stå ut för den jag är och jag bryr mig inte vad folk tycker. Självklart är det alltid kul att höra att man är fin , right ? Det stärker ju alltid personen.

Våga stå ut ! Våga bära din stil , det kan vara tufft men du måste känna dig bekväm! Det är du som bestämmer , fortsätt att följa andras stilar ( boring ) eller kör din egna. Do you own thing baby! / Sabi

Sabi hissar och dissar


Okej jag vet , nått hände hos Videofyme så min röst blev fuck up, haha jag dör !


Flash mobben slog till mitt bland shopparna...



Så lät dagens rubrik i GT och jag är mer än lycklig. Det här är andra dagen mitt smile på munnen är större än vad den någonsin varit. Jag vet inte hur många gånger jag har ringt Mia Saarinen och berättat hur grymma vi var. Jag är så glad att allt gick fint , ljudet , vädret och att många kom . Jag bara älskar er.
Som jag lovade er så skulle ni läsare få ett exklusivt inlägg , här kommer en massa bilder. Skall se senare ifall jag hinner och redigera ihop ett klipp .

Som sagt allt gick strålande och jag , Anton och Mia är otroligt glada. Men så finns det alltid någon som vill förstöra det hela . Och det är en person som tydligen haft denna Flashmob innan i Göteborg och klagar otroligt mycket på oss . Att vi vill bara ha uppmärksamhet och att vi inte hedrar Michael osv. Personen har även skickat sina vänner på mig , jag menar snälla du.

Du hade säkert jätte kul på din flash mob och det hade jag på min med. Om man är ett MJ fan så skall man inte klaga , gjort är gjort och vi hade kul, ni med säkert. Vi försökte inte få någon uppmärksamhet utan vi vill bara att världen skall se vad vi har gjort och att vi hade kul. Gud jag blir så arg och otroligt ledsen när det kommer sådana här personer. Det som stör mig mest på allt är att personen var med i min flashmob , och sedan klagar att vi var så dåliga. Vill du träffa mig på en fika så kan vi se ifall du vågar snacka lika mycket skit om oss då?
Jag vill ingenting ont till någon , jag tror dem flesta vet det . Men jag blir så ledsen när sånt här förekommer ! Lägg ner .


Det märktes att DJ Anton gillade sitt jobb

Glada tjejer som var grymma på dansa , och dem var grymt glada ! Me like


Några som inte villa ha rast utan bara dansa , härligt. Ser ni vem tjejen till Höger är ? ;)

Innan andra uppträdandet , ser ni att det är grymt mycket folk som är med . Lite kul för folk vet inte vad som skall hända

Danssugna ungdomar och DJ Anton , Och ser ni.. Alla kör Sabi posen :)

Anton mötte på fans medans GT intervjuade mig , Kolla extra på Antons image !


Och till sist en glad Sabi som tackar alla återigen för att medverkat !

                                               Love to all you , MJ skulle älskat detta/ Sabi

JAG LYCKADES =)



Nu vill jag bara sätta mig ner och gråta lyckotårar . Jag är så glad för att jag har lyckats med projektet.
Runt 200 st kom och dansade och gjorde så att Göteborg blev en dag att minnas för gott. Alla var verkligen jätte underbara och riktigt snälla. Fick börja med att tagga upp allihopa eftersom flera utav dem var morgontrötta . Det var lättare än jag trodde , jag bara älskar den här dagen. Jag blev även intervjuad av tidningar vilket jag kommer ta upp på bloggen senare.

Just nu vill jag inte vara någon annan än just Sabi , jag älskar mitt liv och mina bloggläsare. Bilder och ett exklusivt klipp kommer upp imorgon för mina bloggläsare. Tack till alla 200 dansare som gjorde dagen att minnas för gott.

                                                                              Sabi älskar er !


Nej nu börjar jag bli små nervös


Dagens Outfit: Jeans - H&M , T-shirt - Reebok , Skjorta - H&M , Klocka och accessoarer - Hollywood

Imorgon så smäller hela Göteborg med Michael Jackson Anda och jag är redan små nervös , det brukar vara så att nästan varje gång jag skall ha något arrangemang så får jag inte ett blund sömn . Det skrevs faktiskt en artikel i tidningen om det förra året . Galet - Ja ? ! haha. Imorgon blir jag kanske uppringd av radio P3 så lyssna under dagen , men det är bara ett kanske.

Träffade Riverside Anton och Kids Svensk Mia och gick igenom dansen för imorgon . Vi träffade även Bella Of Sweden som sa att hon skall komma imorgon , Gött :) !

Dagens fråga:
Varför svarar du inte på kommentarer längre ?
Jag vill inte gå in på andra bloggar och se kommentarer av mig på varje blogg typ. Jag får även då massa kommentarer som inte hör till inlägget vilket är otroligt tråkigt. Jag svarar så snabbt jag kan på dem kommentarer som har med inlägget att göra och behöver att svaras. Inlägg som " Hej hur mår du" raderas .
Jag raderar ungefär 10 kommentarer per inlägg  , snälla läs innan kommentarfältet. Men som sagt mycket roligare ifall jag bara får kommentarer som har med inlägget att göra .

Imorgon tänkte jag berätta en läskig sak som vi bloggare kan utsättas för , alla fall har jag gjort . Sedan blir det säkert en hel del bilder från Flashmob. Glöm nu inte Slottskogen 11.30 imorgon / Sabi

Alla 11- åringar får nu se New Moon



Idag har uppföljaren " New Moon " premiär , en dag flera miljoner fans väntat på .
Först så var det en stor glädje att Twilight skulle göra en uppföljare , sedan kom smällen för alla under 15 år.
Dem la en åldersgräns på 15 år för att se New Moon . Och I dag på självaste premiärdagen blev det klart att åldersgränsen för New Moon sänks från 15 till 11 år.  Vad tycker ni om att man sänkt åldersgränsen för filmen?

Jag skall lätt springa till närmaste biograf så fort jag får tid . Det är ju " ett måste " att se uppföljaren.  Jag blev tagen , precis som dem andra .... Efter att jag sätt filmen hos min kusin . Jag var den sista på jorden att se Twilight , typ.. Hoppas jag inte blir den sista som ser ' New Moon ' .

Snart skall jag åka in till stan för att köpa en bergsprängare inför imorgon och sedan tillbaka hem för en snabb lunch och sedan tillbaka igen till stan för att möta upp Riverside Anton och Mia Saarinen för en snabb dansrepetion. That's najs , right ?
 Love to you Guys / Sabi

I'm in love !


                                                                        Bilden är lånad härifrån

Jag har blivit kär i serien Glee . Redan efter första avsnittet blev jag förälskad och idag sänds den andra avsnittet på TV4 21:00 . Och jag har gått och bitit mina naglar den senaste veckan för att se fortsättningen på serien.


Jag tror att jag har blivit kär i den för att jag älskar allt som har med musikal , sång och dans att göra och serien handlar om allt det. Man kan inte bli något annat än kär i serien . Glee blev en stor succé i USA och Fox fick säker in en hel del från serien.

                                                     Vad tycker du om serien Glee , är du också in love med den?/ Sabi


På Lördag smäller hela Göteborg !

 

Bloggaren och den unga talangfulla Sabi håller i årets häftigaste Flash – Mob.


För att hylla ” King Of Pop ” kommer en stor Flash – Mob anordnas i centrala Göteborg. Efter en förfrågan Sabi gjorde på sin blogg ( www.sabisdröm.se ) visade sig att över 400 st anmälde sig för att vara med .



Jag såg en video på Youtube med Bounce som hade gjort denna Flash – mob i Stockholm och gjorde en snabb research ifall Göteborg hade gjort denna flash – mob vilket snabbt visade sig att det inte hade gjorts.




Efter ett inlägg på bloggen www.sabisdröm.se visade sig många vara intresserade och nu har över 400 st anmält sig för att hylla Michael Jackson i Göteborg på Lördag.




Lördag den 21 November smäller det i Göteborg .
 



Träningen kommer att ske Lördag 21 November 11.30 – 13.30 Slottskogen, Gräsmattan vid Botaniska Trädgården (spårvagnshållplatsen)


Därefter drar vi oss vidare till Centrala Göteborg där dem tre styckena framträdanden kommer att framföras. Skulle man vilja göra en intervju med Sabi så kommer han vara tillgänglig 10 min efter dem två första framtrådarna . Efter det sista framträdande kan man få en längre intervju med Sabi och andra deltagare.


Skådespelarna Mia Saarinen från Kid Svensk och Anton Gyllensten från Riverside kommer också att finnas på plats och delta i Flash- mob

 För mer information : [email protected]


Detta är alltså pressmeddelandet för MJ flash - mob. Dock finns inte all information här.
Men detta kommer bli sjukt skoj , Right ? / Sabi


This is so 2009 !


Vill bara påminna allihoppa att jag nu inte längre heter www.sabi.blogg.se/sabahudinsabani utan www.sabisdröm.se och kommer imorgon att börja blogga på nytt. Alltså ett nytt system så förvänta er mer blogginlägg imorgon . Bäst att Följa bloggen genom bloglovin till vänster om bloggen så missar du inget.
Love Guys ! Ät mycket choklad nu , och drick julmust. Hörs imorgon ! / Sabi

Hur skulle din sista dag på jorden se ut?



Jag har varit inne ganska mycket kring frågorna om 2012 , kommer vi att dö osv. Det visade sig vara många som
var intresserade av frågan och kom med egna åsikter , vilket i like. Och jag tänkte faktiskt fortsätta på det spåret lite. Nu har jag en ganska intressant fråga , på den här frågan får ni inte säga t ex vara med familjen, vänner eller något liknande.

Hur skulle din sista dag på jorden se ut? Skulle du klättra på Mount Everest , sjunga Hanna Montana låtar eller kolla på det andra avsnittet av Svenska Hollywoodfruar ... Hm.... Du bestämmer vad du skulle göra sista dagen på jorden. Tänk så förekommer denna dag 2012 , scary shits!

Blektänderna som Sabi för ett litet pris med stort resultat!

Jimmy Choo , Bloggfika och en lång träning


Dennis M och Hanna Borg när vi var inne i H&M och kollade på Jimmy Choo´s kollektion för H&M.

Jag och Riverside Anton skulle köa för Jimmy Choo kollektionen imorse , gissa vad? Båda två försovde sig och  istället åkte vi direkt till bloggfikat . Väl där fick jag träffa Hanna Borg , Anton , Dennis och Julia , Riktigt trevligt hade vi . Vi hann och gå in i H&M och se kollektionen , trodde jag skulle fastna för någonting på herr kollektionen men icke. Dock en hel del fin fina saker i tjejernas kollektion .

Efter det begav jag mig hem och fixa lite inför en fyra timmars dansträningen och well nu är jag här och är sjukt trött. Jag skall kolla och godkänna era kommentarer imorgon - vill bara sova nu !

                                                                                  Någon annan som har sett kollektionen ? / Sabi


Man kan inget annat än att bara älska....



... Dem här Conversen. Fatta vad snygga dem är med ljusa tighta jeans , man kan ju inte bli något annat än kär i dem. Dem är otroligt bekväma och faktiskt ganska varma . Dem är gjorda i skinn och kan köpas här .
Jag är riktigt nöjd med mitt inköp , i love it babe !

Imorgon är det premiär för Jimmy Hoo ´s klädkollektion hos H&M , gissa om man skall vara där? Det är ett " inte missa " sak , skall gå tillsammans med Riverside Anton och säkert med tjejen också. Efter det är det bloggfika som gäller . Missa inte det heller ........

Det skall stå J som i Julia men min dator laggade fast så det kom aldrig med , hehe sorry!
14 NOVEMBER från klockan 13.00 i Café Vasa , Vasagatan Göteborg


Dagens Fråga
Varför heter du sabi.blogg.se/sabahudinsabani när du kan heta sabi.blogg.se ?
Jag vet inte vad jag gjorde för fel när jag startade bloggen . Jag överförde alla kommentarer och inlägg från min förra blogg på bloggspace ( vilket var runt 100 st ) . När jag var klar med allt upptäckte jag att jag hette /sabahudinsabani och frågade då blogg.se ifall man kunde byta till sabi.blogg.se men dem sa att det inte gick. What Ever nu i veckan kommer ni glömma det långa bloggnamnet för jag kommer byta bloggnamn till något mindre  :)

                                                                                         Kommer du på bloggfikat imorgon? / Sabi


Det snöar!



Gomorron alla läsare. Ja jag har precis vaknat , fy skäms . Men jag möttes av något vackert - det snöar här i Göteborg ! Whiooo .

 Idag är det faktiskt andra dagen jag känner mig frisk och det känns så gött som in i helvete alltså. Att ha influensa är ingenting kul . Idag är jag bjuden på VIP kväll för någon klädaffär men vet inte ifall jag skall åka in till den , lite tråkigt men jag måste nog samla mig helt inför bloggfikan imorgon.  När jag kommer tillbaka senare så skall jag blogga om dem nya Converse skorna jag klickade hem - jag är kär i dem , och så berättar jag om blogg fikat imorgon där jag hoppas många Sabisar kommer:)

                                                                                                     Hur har eran vecka varit? / Sabi


Jag har fått influensan !


                                          Jag har så kul att jag tog den här bilden precis, wihipi!

Dem senaste dagarna har jag haft världens bästa dagar i mitt liv och har nog varit en utav dem lyckligaste.....
Eller ja så önskade jag att min inlägg egentligen handlade om. I Söndags så fick jag nämligen influensa , mitt på natten runt 02.00 och det har pågått nu i SEX dagar. Det är riktigt hemskt att ha det.

Men vad är det för influensa nu,  är det svininfluensan eller någon annan? Det här är så roligt eller inte... För på 1177.se så är symtomerna för svininfluensan samma som dem andra influensan , whata pip?
Och när man ringer dit säger dem att man skall vara hemma fem dagar för att se hur man mår och sedan åka in till sjukhuset , är nästa sak att dö hemma först och sedan åka in?

För att lätta på det hela ( eller inte ) så stängde jag av bloggen i Tisdags för att designen försvann , nu är den tillbaka i en ny design . Hoppas ni gillar denna med.

                                             Men nu är min största fråga , skall man ni ta vaccinet eller inte?/ Sabi

H&M designer herrkjolar



                                                                    Jag dissar herrkjolar , A big NO från mig!



H&M som tagit fram en svart herrkjol, veckad som en kilt fram men med enkel baksida och knäppning i sidan. Den påminner mycket om den kjol från Comme des Garcons som designern Marc Jacobs brukar bära.

Nu kan äntligen alla män som vill visa upp sina spiror klä sig i kjol. Det är H&M som tagit fram en svart herrkjol, veckad som en kilt fram men med enkel baksida och knäppning i sidan. Kjolen är fäst vid ett par shorts som precis bara skymtar fram under själva kjolen.


Den påminner mycket om den kjol från Comme des Garcons som designern Marc Jacobs brukar bära (med den äran). Herrkjolar finns redan hos flera designers, bland annat Hope och just nämnda Comme des Garcons, men det här är nog första gången som plagget dyker upp hos en stor klädkedja. Varför inte matcha med ett par snygga strumpbyxor för män? Källa: TT

                                                                                                    Vad säger ni, kommer vi se killar gå runt i kjolar? / Sabi


Så här lyckades jag



Jag älskar den här bilden , den känns flashig på något sätt . Typ lite som Gbg Streetstyle bilderna , right?
Vi fick en hel del uppmärksamhet när vi tog bilden men det var bara kul ,  folk stannade och kollade på oss.
Star är en otroligt bra fotograf och så ung , love to you!

Jag har haft en liten undersökning på bloggen därför har jag inte bloggat dem senaste dagarna . Har haft bloggmöte och vi kom fram till väldigt bra grejer , nu måste jag bara se till och fixa min mobil så jag kan börja blogga därifrån.

Efter inlägget om min kamera så har jag fått en hel del kommentarer och email om det , vad kul att ni gillade mina videoinlägg men sorry. Det kommer nog inte bli på ett tag om jag inte får en ny kamera. Gissa hur många email jag fick? Svaret finns längre ner i inlägget - jag blev chockad när jag såg inkorgen.

Dagens Fråga:
Hur gick du till vägas att bli skådespelare , regissör, modell och allt annat du är ?
Många tror att jag har fått allt serverat på ett silverfat men så är det inte. Redan som 8 åring började jag ringa runt till olika TV kanaler och "marknadsföra" mig själv . Jag kämpade väldigt mycket och fick vara med i ett program som kallades " Twebby" ett par gånger . Efter det så hade SVT sparat mina uppgifter och skickade mig till en casting i Stockholm för ett barnporgramm där jag skulle vara programledare. Jag gick vidare första gången och kom tillbaka till Stockholm ett par gånger för callback. Sista castingen så bröt jag ihop då samtals ämnet var mobbning och jag själv var mobbad den tiden. Dem som jobbade hade efteråt pratat ihop med min mamma om detta och dem tyckte att det var bra att jag visade känslor och att dem förstod att det var svårt.

Jag gick aldrig vidare som programledare för programmet men jag var en utav dem tre som gick vidare av 900 st barn. Jag tog det väldigt hårt när jag fick reda på att jag inte gick vidare och slutade att kämpa. Men jag hade sånt stort stöd av min familj och nära att dem fick mig att kämpa igen. Jag började göra egna musikaler , galor och en massa annat som sedan har lett till den jag är idag. Jag är otroligt tacksam för att jag har lyckats såhär bra ! Men jag säger , det har varit mycket mer som jag har fått kämpa för och jag har inte fått allt serverat på ett silverfat. Kämpa , kämpa och återigen kämpa. Det kommer att löna sig , men tro inte att du lyckas på en dag. Det kan ta några veckor upp till flera år. Men glöm inte att kämpa och ta ingen skit från andra hur tufft det än är. Tänk på Grynet och ät mycket choklad så blir det bättre. Jag lovar :) !


                                               Rätta svaret är 438 email på förra inlägget , wow. Tack alla love to you!

                                                                                                           Har du kämpat för något i ditt liv som du är väldigt nöjd över? / Sabi

R.I.P SABIS VIDEOINLÄGG



Nej , ni läser inte fel. Det här är slutet , This is it! Bilden ovan är den enda som kunde räddas . Inga fler videoinlägg och inga fler bilder . Jag är sjukt deprimerad...... Typ.  Sabi´s kamera har blivit snodd och någon jävla stalker. Sådana idioter , om du läser detta så ber jag dig snällt....

FUCK OFF och hit med min kamera ! Det här var alltså slutet för allt (nästan) . Tack för 2 underbara år kameran , tack tack. Jag avslutar inlägget med att posta mitt favorit videoinlägg , ta en tyst minut och kolla på det - tänd gärna ett ljus  ♥ . Jag försökte och berättade det för henne.... Men jag fick aldrig chansen - jag älskar dig ♥.



PS: Grattis till Emelie som vann Årets Blogg Tävlingen , Kontakta mig snarast.

Syrran kunde inte hålla sig !



Ju ni ser helt rätt på bilden . Min lillasyster orkade inte vänta tills jul och tjatade på morsan att köpa pepparkaks deg . Så där satt vi två och bakade pepparkakor - resultatet : Otroligt svarta , svartare än svartast typ.
Och JA det är för tidigt , när jag gick med doggen igår såg jag en lägenhet som redan har tänd ett ljus .
Jag menar skall jag börja baka min tårta och hänga upp Grattis Sabi på dörren nu när det är 2 månader kvar tills jag fyller år?

Hur som helst . Dagen har varit OK . Det har varit mycket arbetande i skolan dem här tre dagarna men om jag skall vara ärlig så är det helt ok just nu - då känns det verkligen att man varit i skolan . Men sen så överdriver dem också , jag har 6 st prov + läxa i mean coman - tror ni på fullaste allvar att jag är Albert Einstein ?

Hehe lite kul att förra många reagerade på förra inlägget , Fick nämligen en hel del email om sina egna tankar hur det kommer att vara. Lite så här små skoj med sånt inlägg där folk reagerar. Och nej jag tror inte världen kommer gå under 2012.


Såhär såg dagens outfit ut. Lila Jeans som jag hade på mig på galapremiären - H&M 199:-
Cardigan - H&M 299:- , T-shirt - JC 199:-



Senare bloggar jag om något kul jag kanske skall vara med i och svarar på dagens frågor , Så passa på att ställa frågor/ Sabi


Kommer vi att dö 2012 ?



Är slutet nära oss , kommer vi att dö? Hinner jag inte göra klart mitt skådespeleri och leva klart mitt liv? Vad händer med min familj?

Alla dessa frågor och en massa mer har jag och tjejen gått runt och pratat om dem senast två dagarna. Det är alltså så att det sägs att 2012 är slutet för jorden , alltså domedagen. Hur vet man detta? I något halla balla land tog deras kalender som är helt annorlunda från våran kalender - den tog slut 2012 . Michael Jackson sa i sin film att vi bara har fyra år att förbättra oss , men om fyra år är det 2012. I koranen så står det att innan  domedagen är nära kommer ord skrivas på människo kroppar , det är ju precis det som hände den lilla bebisen. Kommer världen gå under - är det här domedagen?

Visst kan man tycka det låter kul och löjligt för det tyckte jag när tjejen blev så rädd och sa det här till mig. Men någonstans där inne har man ändå en oro.  TÄNK så händer det verkligen? Då har jag bara levt i 18 år och min lilla syster i 8 år - hon har ju inte upptäckt världen än och för den delen inte jag heller. Det är faktiskt lite skrämmande för det finns ju siter som  Thisistheend.com och farewellatlantis.com som berättar att om inte vi tar hand om vår jord då är det slut för oss 2012. Det kommer även släppas en film om prick 10 dagar i Sverige som heter just " 2012 " och är just om att jorden går under 2012.  Jag kan säga att efter det här så är inte mitt lyckonummer 2012 längre....... Eller ja det var det heller inte innan .

                                                                     Kommer världen att gå under 2012 , vad tror du? / Sabi

Designen kan krångla lite , blogg.se håller på att fixa problemet


Albumet hissas !


Idag så fick jag låna ' This Is It ' albumet av en fritidsledare. Hade inga stora förväntningar men WOW , i love it! Jag e så kär i albumet just nu att jag vill bara upp och dansa loss . Blev ju lite besviken på filmen - den var inte lika bra som jag trodde men alltså albumet är guldvärt. Så fort jag får ihop pengar så köper jag den.
Kan verkligen rekommendera albumet som julklapp och filmen - den kommer ju ut lagom till jul.

Har precis kommit hem och det första jag gjorde var som sagt att sätta på albumet på högsta volym och dansa loss. Nu är jag helt slut men jag måste plugga inför SEX st prov, omgsh i know! Bloggar runt 17.00 igen och då skall vi snacka om en sak som har gjort mig och tjejen oroliga och lite rädda , vad kan det vara? ;)
Jag har även pratat med blogg.se och dem håller på att fixa bloggen , riktigt schysst utav dem . Skulle jag fråga bloggspace skulle dem jaga mig med toffla.

Vad tyckte ni som har hört albumet? / Sabi

Ny design



Och så var det dags för en ny design. Så vad tycks? Jag gillar den enormt mycket , rätt mysigt med brun färg nu när kylan är här - right? :) . Alla dessa foton kommer från en tjej som är helt fantastisk fotograf , bara 16 år och fotograferar som hon vore Nigel Barker . Hon kallar sig för Star och det är hon , Så alla jag tycker att ni skall ta och besöka Star´s bilddagbok där hon har laddar upp bilder som hon tagit . Bevaka henne också och ge henne en kommentar eller hundra hur grym hon är ... Hon kommer bli väldigt glad då kan jag lova :) ! Klicka HÄR för att komma till hennes bilddagbok. Varje gång jag kommer sjunga blinka lilla Star så kommer jag tänka på denna otroligt roliga fotografering , lots of thanks and love to you!

Glöm inte att min färg fortfarande är ljusblå och den kommer nog dyka upp ett par gånger . Glöm inte heller att det är JAG som är Grynet 2 ;) .

Vad tycker ni om den nya designen / Sabi

Designen fungerar bäst med storlek 1024 x 768 , om ni inte har det så ser designen ut som andra världskriget.

BLOGGEN AVSTÄNGD!

BLOGGEN KOMMER ATT VARA AVSTÄNGD TILLS 17.30 - KOM TILLBAKA - NY DESIGN

Svar på tal



Varför har du inte bloggat så mycket den senaste tiden ?
Jag börjar tröttna lite på mig själv och hur många gånger jag säger sorry. Men det är väldigt sällan man får se mig här hemma och därför kan jag inte blogga. Min mobilbloggning fungerar inte av någon konstig anledning , skall ta och kontakta blogg.se imorgon. Jag håller på att samla pengar för en bloggdator , morsan avbeställde mitt trådlösa Internet som jag skulle ha fått. Men så fort jag skrapar ihop pengar köper jag en bloggdator och Internet. Då hoppas jag verkligen att jag bloggar mer . Men när det händer är en tidsfrågar..... Jag är ju så bra på att slösa pengar , hehe.

För övrigt så var jag med i en Flash-Mob igår vilket var riktigt roligt. Jag försökte mobilblogga men det funkade inte som sagt. Kan även ta och berätta att min Michael Jackson Tribute kommer att vara 21 November i Göteborg. Kommer att skriva om det lite senare men ni som blev nyfikna redan nu kan ju kika in HÄR . Förresten , Årets Blogg är avslutad!

                                                                                                    Hoppas ni haft en underbar helg / Sabi


RSS 2.0