Lilla syster hälsar :)



Gash! Vad är det med mig , varför är det alltid jag som är sjuk? Jag hatar det så mycket ! Jag har någon sorts kramp i magen , jag kan inte böja mig fram eller vrida mig för det gör så j*vla ont, Gash! Morsan skall snart ringa sjukhuset så vi får en tid så vi kan åka in . Jag som skall vara med i en flash-mob imorgon och uppträda! Nej nu fan skall jag samla mig. 

Lilla " Sabi " eller " Sabina " okej.... Hon heter Nejla , hon har skickat en liten hälsning till alla mina söta bloggläsare, titta på klippet :)

Hur skall ni fira eran halloween idag ? Själv blev jag inbjuden på MJ kväll men inget utav det/ Sabi

Recension - This is it!

 
Alla vi känner oss coola , vi är ju en utav dem första som för se den först i hela europa - inte ens ett avsnitt av svampbob slår detta.

Ohh gud, blev ett sent inlägg men gah vilken dag! Otroligt rolig och spännande dag. Fick träffa en massa otroligt söta bloggläsare idag , det sötaste är när dem kommer fram och säger " Hej Sabi jag gillar din blogg " då blir man nästan tårögd . Men hur skall man reagera egentligen , det känns som att 'Tack' inte räcker - jag vill få ut så mycket mer! Men gud vad söta ni är allihop - Love to all you!

Nu kommer vi till det jag vill få fram - This is it! Shit vilken galapremiär säger jag bara , underhållning i världsklass och MJJ har verkligen fått eventet lyckat - och då menar jag verkligen lyckat. Rasmus som jag lärde känna på guldtackan 09 var där , han uppträdde bland annat på Idol för några veckor sedan när det var MJ tema.

Och filmen , gah vad underbar. Men slutet sög -  misstolka inte det jag skriver nu! Jag hade hoppats på att man skulle få höra när dem ringde till akuten och när han åkte in till sjukhuset och sånna klipp men istället avslutade dem med att några personer som jobbade sa en mening var om Michael Jackson - visst var tårarna där men inte helt ute. Slutet skulle vara så mycket bättre om man fick se sjukhuset och allt det. Men Men.

Sen blir jag så j*vla trött på alla som skriver om " This Is Not it" .... I mean guys , MJ is dead vi kan inte göra något åt det förutom att hedra honom och lyssna på hans musik. Just sluta med allt det här bullshitet jag börjar bli så trött på det..... På Tal om trötthet , nu springer jag ner i sängen - time to sleep!

             


                                      Någon mer som planerar att se filmen dem här två veckorna / Sabi


Idag smäller det - THIS IS IT!



Klockan är 06.00 och jag är redan uppe , så ovanligt mig - men det gör inget. Det är helt okej för idag, vet ni varför? Ju för snart skall jag på galapremiären till Michael Jacksons - This is It ! Och fan som jag längtat , dag från dag men just idag så smäller det. Jag blir den första i Sverige som ser den och jag vet att ni är så avundsjuka ... Eller nej det hoppas jag inte att ni är för ni är mina läsare.


När jag kommer tillbaka så kommer jag skriva en recension och det är runt klockan 17.00 så kika in igen då eller tidigare för att se. Men nu skall jag hoppa in i duschen - det behövs , ingen vill ha en ofresh Sabi .
Hoppas även på att få träffa lite läsare idag , det skulle ju alltid vara något :)

                                                                                    Ha nu en underbar start på Onsdagen / Sabi

Good Morning Sweden! :)


Hela outfiten kommer från H&M ( konstigt ) - Jeans 199:- , T-shirt 99:- , Accessoarer 49-79 :-

Och så var det redan Tisdag, lovet har börjat riktigt bra. Dagens schema är fullt. Det skall skickas en massa email , skall posta lite brev , skall ha föreläsning för politiker och vuxna om mig och min musikalgrupp och så skall man förbereda inför imorgon , och så bloggen! Gah, tänkte vara lite social med mina läsare så jag tänkte svara på alla 1 000 kommentarer. Önska mig lycka till :)

Imorgon ( Onsdag ) så skall jag på galapremiären till Filmen "This Is It" . Den kommer att börja klockan 09.00 i Bergakungen , Göteborg. Eftersom jag har fått email att folks vill träffa mig så kommer jag vara utanför en liten stund , så runt 08.40 kan ni morgonpigga komma till Bergakungen och träffa mig. Jag kommer att vara i Göteborg hela dagen så vill man träffa mig vid en senare tid så kan ni ju emaila så kan jag berätta vart jag skall hålla hus. Jag bloggar lite senare om This Is It.

Ang Årets blogg så har den flyttats fram tills Söndag pga tekniska problem med bloggen så man har inte kunnat rösta. Men nu skall allt vara fixat och klart så rösta på i " Årets blogg hos Sabi ".


Vaknade med att jag såg att jag fick den här kommentaren som gjorde mig superglad :
Haha, fy fan vad du är bra på att prata i dina videoinlägg. Alla andra är så himla tråkiga. Din röst liksom är inte tråkig, mer intressant.


                                                                                                               Hur många har lov nu? / Sabi


Sabi´s Crib

    
                                        Glömde att ta med köket i videon , här är en bild istället !

Jag vaknade klockan 08.00 idag , Varför? Ju min låtsaspappa ringde och undrade varför jag inte var i skolan - Det är ju LOV!?! Efter samtalet kunde jag inte få en sekunds sömn . Så jag har varit vaken sen 08.00 och jag kan berätta att det är inget roligt och stor skillnad eftersom jag brukar vakna runt 13.00

Jag hade verkligen inne i mitt huvud att jag bloggade i morse men så kollade jag nyss och såg att jag aldrig hade bloggat, Omgsh här är ett försent inlägg. Men ni älskar mig så det spelar ingen roll , right? :)
Senare så berättar jag hur du kommer kunna träffa mig i Göteborg och om "Årets Blogg " tävlingen - jag lovar!
 
Lägg märket till min underbara Svenska , hoppas inte min Svenska lärare kollar på klippet hehe.

Är jag den enda som börjar tveka ifall man skall ta vaccinet? Blev rädd efter att jag såg detta klippet / Sabi

Åhhh vad underbara dem är :)

  
                                                                                                 Sabi in Action

Ni som har följt bloggen en tid tillbaka vet ju att jag är ganska fotointresserad och äger fem kameror. Jag har börjat tappa intresset lite så jag bestämde mig att ta mina vänner och klättra upp på kommunsens egna
" Mount everest " och fota lite. Modernatur var inte på våran sida den här dagen men efter lite photoshop så blev bilderna really najs :) . T i t t a   längre ner i inlägget för att se resultatet

Igår så hade jag träning med ett utav dem hemliga projekterna jag håller på med. Hela 5 timmars träning , gissa om man blev trött? Nej skulle inte tro det...

Dagens Fråga :
I vilket program redigerar du dina bilder i?
Jag redigerar mina bilder photoshop CS 2 , innan så använde jag också Lightroom men det krashade ( så klart ) . Redigering sidor som picknick finns bara inte för mig. Men dem är väldigt najsiga om man är nybörjare och inte orkar lära sig allt med PS .

                                                                 Här kommer tre bilder från fotograferingen
   
                                                         Sandra var modell för den här fotograferingen
       
    

                                                    Senare idag berättar jag hur du kan träffa mig i Göteborg :) / Sabi


OMGSH - Har min dator Smittat blogg.se ?

Innan ni säger någonting så säger jag...... Sorry! Det är inte jag det är blogg.se , det tar typ 65656 år att logga in på sitt konto - blev galen! Började undra ifall det kanske är så att min dator har smittat blogg.se med Aids?

Hur som helst. Idag var jag i stan och köpte  kläderna för Galapremiären av Michael Jacksons This Is It som jag skall gå på Onsdag , kommer bli riktigt kul.

En rolig och återigen chockad sak var att när jag var i stan idag med morsan så blev jag igenkänd och stannade och snackade med en bloggläsare vilket var riktigt kul , jag börjar älska det här :) .

       199:- , H&M
        Röda Jeans , 299:- , H&M
              Svarta Jeans 299:-, H&M

Och så här kommer jag att se ut på galan ,som sagt jag och vännerna ville sticka ut lite och inte klä oss svart vitt vi skall ju hylla King of  pop , inte på hans begravning. Accessoarerna kommer också från H&M och kostar runt 29-79 :- om jag inte minns helt galet.

Ja lite galen får man allt bli :)

                                                                                            Hur många har höstlov nu? / Sabi


Sabi loves H&M <3

Klickade mig nyss in på H&M ( Ovanligt typ ) och såg den här otroligt fina underbara kära kollektionen . Jag är typ helt kär i den killen som har Cardigan. Alltså nej jag är inte kär i killen utan i cardigan. Men jag har typ samma och jag får inte shoppa lika mycket nu. Så nu har jag suttit här och sagt till mig själv ett tusentals gånger att den cardigan är inte fin och Sabi du har en likadan. MEN DET FUNKAR INTE , gah! Men men......
Jag kommer springa in till stan och köpa halsduken som han har för den är jag också kär i  - inget snack om det. Kika in på kollektionen här . Om någon söt läsare skickar hem ett par tusenlappar så skulle Sabi bli glad, haha nejdå det skall ni ju inte göra........

Dagens Frågor:
Varför bloggade du aldrig igår?
Sorry , men det hände en sak i skolan som jag hoppas ingen behöver utsettas för . Jag har mått dåligt pga av det och darför stannade jag hemma idag. But i'm on again!

Sabi ! Varför var du inte på Blog Awards jag stog utanför Café Opera ett tag för att se dig men du kom aldrig?
Sorry Sorry Sorry! Jag önskade själv att jag var där men jag jobbade på ett projekt och kunde inte hitta någon annan att ta hand om gruppen då jag är ansvarig. Jag är verkligen jätte ledsen , men stay cool - du kommer se mycket av mig  :) ! Och big Love to you för att du kom dit för att se mig ... Men du fick se andra toppen bloggare ju ;)

                                                        Är ni också "kära" i något plagg från H&M kollektionen? / Sabi

Höst / Vinter.Whata pip skall man kalla det?

  

Goodmorning alla underbara läsare ,  Eller God Eftermiddag typ. Kom nyss hem från tjejens handbolls match och efter att jag har fjantat mig med Nikki . Har även städat mitt rum så nu är den typ super fresh!

Senare idag är det filmkväll med Bff´s vi skall kolla på Mirros, hört att det är en ganska läskig film? Men innan det så måste jag gå och kasta alla mina kläder som jag rensade igår från min garderob som ni skall se senare och så skall jag gå och köpa lite snacks inför filmkvällen , låter rätt najs va?

Dagens Fråga:
Sabi , varför har veckans uppdatering gått dåligt?
Ja du... Den här veckan har varit som en liten paus för mig och lite mer tänkande på skolan.  Men nu ( Måndag ) börjar jag igen med flera uppdateringar. Håll koll på mig på bloglovin för att inte missa något inlägg!


                                                         Well , vad säger man?

       

                                                                           Vad har ni för er denna soliga söndag ? / Sabi

Foki vann Årets Blogg

                                              

Årets största och tuffaste gala " Veckorevyn Blog Awards 09 " har just nu avslutats. Svenska folket har röstat fram " Årets Blogg" och vem vann? Ingen mindre en den söta och födelsedagsbarnet Foki .
Citerar Kenza:
Sötaste Foki vann årets blogg vilket hon var värd! Nu ska vi festa och fira henne! :)

Well, det kan vi lugnt garantera , Grattis Foki för priset och grattis på födelsedagen !

                             Tycker du att rätt person vann Årets Blogg, om inte vem skulle ha vunnit?/ Sabi


This Is It- Big Diss från mig !

    

Idag känner jag mig väldigt tufft, kanske beror det på att det är Torsdag idag och att jag sovit några timmar extra? Har fått en del kommentarer och email ang Michael Jacksons sista singel " This Is It " och vad jag tycker om den . I'm a big big fan till Michael och gillar hans musik till maximalt , men jag blev faktiskt lite ledsen när ja hörde låten.

Well dels för texten och att det är hans sista låt men jag blev mest ledsen över att det inte var någon feeling. Well okej nu var det en lung låt , men den skall ändå ha en feeling alltså att man skall dras med i den - och det har jag inte nu. Jag dissar This Is It , gör du det? Jag kommer säkert bli ihop med den efter typ 100 gången jag lyssnat på den , men just nu dissar jag den med en BIG diss ! Känner på mig att min inkorg kommer översvämma imorgon. Lyssna på This Is It låten här

D a g e n s   F r å g or :

Gillar du att prata om dig själv i tredje person?
Som fan ! :)  . Noo inte att jag gillar det men jag tycker att texten blir så tuff då, dels för att jag gillar och skriva Sabi men jag känner att texten blir lite speciell då - på något konstigt sätt. Du och ni andra får helt enkelt leva med det för jag kommer inte börja skriva på något annat sätt .

Sabi , varför bloggade du inte igår ( Onsdag) ? Jag liksom saknar dina uppdateringar och ditt sätt du skriver " typ , liksom och blandar in alla engelska ord i meningarna .
Gah vad sött av dig ! Grejen är den att jag jobbar varje Onsdag och hinner inte blogga , Men det var sista Onsdagen jag skulle jobba så det är coolt nu , nu kommer du inte behöva sakna all my english words i meningarna :)  Love To you!

                                                                                               Dissar eller Hissar ni This is it låten / Sabi


Well, det börjar bli skumt



När bloggläsare möter Sabi , det börjar bli lite roligt att vara storbloggare. Innan skrev hon att hon t o m drömde om mig, scary .... but fun!
Idag har det varit skola , sitter och pluggar samtidigt som jag jobbar på webshopen till min kläd kollektion som är försenad , typsikt liksom.  Morsan blev inte så glad över mitt betyg igår i skolan medans jag tyckte det var sisådär , men liksom fuck off skolan - Först dödar ni oss med läxor , sen dödar ni oss med prov och självklart alla på sammadag, och " tillsist " så har ni oförberett prov . Well, skolan har precis börjat så jag visste att mina betyg skulle vara lite halvtaskiga. Men jag LOVAR er och mig själv att jag skall banne med ha minst VG i alla ämnen innan skolåret är slut........ typ lycka till Sabi .

                                                                                              Har du fått bra betyg så här länge / Sabi

Och snälla, bara för det här inlägget- lek inte min svenskalärare jag e trött och jag har fått nog av honom
( hoppas inte att han följer bloggen för då är jag död )


Årets blogg - It's time to Rösta !

Ohh , det här kommer vara så spännande att se vem som vinner. Alla bloggar som nominerades var jätte bra !
Men det blev till slut fem st som får tävla om att bli årets blogg . I slutet står det hur du röstar !


1. M i i a a h h h




2 . C l a u d i a


3 .  L i s a

4 . E m e l i e 


5. N o e s c a p e


Hur du gör för att rösta:
Du röstar genom att kommentera siffran på den blogg som du vill rösta på har.

För att få fler röster:
*Om du vill att din favorit blogg skall få en extra röst kan du lägga till mig på bloglovin , klicka
här
ange då vilken tidpunkt du la till mig
* och så kan du få en extra röst om du röstar på mig i Blog Awards
här , ange vilken tidpunkt du röstade på mig

Regler & Annat
* Du får endast rösta en gång per person , inget fusk jag ser ifall du röstar mer en än gång.
* Om du kommentera på andra bloggar att dem skall rösta på din blog, respektera då dem bloggarna som det står att dem inte vill ha reklam , inte så kul och få en tråkig kommentar sedan..
* Årets blogg avslutas Tisdag 20 Oktober 09


Well lycka till / Sabi


Har Hitler varit i mitt rum ?

                          
Har Hitler varit i mitt rum och bombad sönder det ? Det ser iallafall ut som det har varit ....Typ andra världskriget.

Vad tycker ni om 500 Days Of Summer trailern och Keshas nya låt. Tror ni att 500 Days Of Summer blir en på topp ett på bio och att Keshas låt blir på topp ett över bästa låtar? / Sabi
                                                      Ser du inte någon utav reklamen , klicka på F5

Typiskt!

      

Typsikt, i Fredags skulle jag och BBF´sen på bio och se Fame, gissa vad. Ingen ville lyssna på Sabi och vi tog fel buss som gjorde att vi kom typ 20 min försent på filmen. Haha så brända är vi , så vi bestämde oss att se Prinsessan istället. Riktigt bra film , hur som helst hade vi det riktigt roligt och fjantade oss som vanligt.

   
                          Kolla på mitt skratt, men va fan hände med Sandra´s ansikte? Hahaha!



                                                                                                         Har någon sett Fame? / Sabi

Vi blir bombade av Fans....

                             
Eller ja kanske inte jag men skådespelaren Anton blir det. Men vaför är jag ute och hänger med Anton ? ;)

Årets blogg - It's time to nominera!



Det är så otroligt många som frågar ifall jag kan länka till deras bloggar , and i'm sorry. Jag kan tyvärr inte göra det för då skulle min blogg typ vara en stor " roman av länkar " i'm sorry ! Därför har jag frågat lite folks vad jag kan göra för något i typ av länkning och kom fram till att jag kan ha ' Årets Blogg ' i min blogg, tufft va?

Allt du behöver göra är att nominera din blogg i kommentarfältet. Jag kommer sedan välja ett X antal som kommer att få tävla om att bli ' Årets Blogg hos Sabi ' . Vinnaren får en länkning samt tuffa priser från Discshop.se , hur tufft är inte det här?

                              Så nominera din blogg nu , Söndag är sista dagen att nominera sin blogg / Sabi

                                                    Glöm inte att rösta på mig så är du tuff!
                                       Rösta på mig

En lyckad VIP kväll!


Rickard , Nicole och jag efter att vi fått våra goodiebags och kollat på skor. Ta bilden med en hel lastbil med salt!

Igår var jag som sagt på VIP kväll med Rickard Nicole och tjejen. Det var riktigt skoj och vi fick se en hel del fina skor och träffa chefredaktören på CHIC som verkade vara riktigt trevlig och tuff tjej. Efteråt stack vi till Mcdonalds och käka lite ( självklart ) och sedan åkte vi hem igen. En otroligt rolig dag , tack för den folket och tack till Bianco och Chic för en lyckad kväll och alla goodiebags. Senare lägger jag upp mina favorit skor från kvällen.

Vaknade klockan 05.00 idag för att plugga lite, runt 06.30 la jag mig igen och när väckarklockan ringde så hörde jag den inte , Typ Yes! Missade hela skoldagen och mitt viktiga franskaprov, detta är 3 gången gah!
Well Well Well! Nu skall jag in till stan för att gå på bio med vännerna , det är ju fredagsmys :)

I goodiebagsen fick man med väldigt söta grejer , bland annat ett par örhängen som var väldigt snygga . Om jag var tjej så skulle jag lätt ha på mig dem till nästa VIP kväll eller galapremiär.

På tal om premiär , nu måste jag springa för jag skall gå och se premiären av Fame nu  / Sabi

Min dator har AIDS!

    
                Cardigan H&M 299:-  , T-shirt JC 199:- Byxor MQ 599:- Accessoarer H&M

Ursäkta för att jag inte bloggade igår men min dator har fått Aids och jag jobbade. Jag är på jakt efter en liten liten bloggdator . Förlåt skall inte göras om . Hur som helst, Jag lovade en utav bloggläsarna att visa upp Cardigan som jag fotades med här i veckan, here it is! Cardigan är köpt på H&M för 299:- om jag inte minns fel. Kläderna på bilden blev även dagens outfit.

Bloggläsar fråga:
Hej Sabi! Du är verkligen bäst på att göra miner <3
Hur kan du har så unika och fina stil på dig varje dag? Jätte fina armband vill jag säga, du har rätt, man kan ta på alla sorters armband utan att bry sig! Såklart har jag röstat på dig! Ha en bra dag,
Kramar från Sallyomuffy

Sabi Svarar:
Fasiken vad gullig du är , tack! Jag vet faktist inte hur jag skall svara på din fråga. Jag gillar inte när man följer andra och deras kläder, jag vill gärna sticka ut lite och byta stilar när jag vill. Våga testa och skit i vad dem andra säger , dem är bara grymt avundsjuka på att du är så tuff! Och armband , vi två är ihop! :)

Jag har lite fler frågor som jag skall besvara senare, nu skall jag duscha dra ner till bankomaten hitta en outfit till VIP kvällen och en massa annat. FUCK OFF! Det regnar som fan ute och jag planerade att ha vita jeans , Yes liksom! 

                                                                   Har du någon idé vad jag kan ta på mig? / Sabi

Bajsade på mig av skräck!

                     
                                  När jag säger bajsa på mig av skratt , ta det med ett ton salt !

Sitter och tänker på någonting, men vet inte vad? Jag är så dåligt , haha. Nemen ju nu kom jag på det. Jag skall gå på VIP kväll för Bianco skor och tidningen CHIC på Torsdag , undrar vad jag skall ha på mig då?
Kanske vita jeans med nån tuff tröja eller en cardigan?

Whatever, kollar igenom lite klipp när jag ser den här ovanför, tror jag bajsade på mig där! Det var alltså i Lördags när vi hade träning , brandalarmet gick igång och jag blev så rädd eftersom jag ansvarar för gruppen . Så jag fick helt enkelt panik , sedan visade de sig vara ett inbrottslarm - det var inget inbrott utan en utav personalen gick in i ett larmat området , Who liksom tack för att jag fick byta blöja!

Dagens Fråga:
Hej sabi! :) kan du inte lägga upp en bild på den där cardigan så man ser den bättre, grymt snygg var den!:) ,
Krille
Svar: Tjah! Självklart skall jag göra det, håll dig uppdaterad imorgon ! :)


                                                           Någon annan som bajsat på sig av skräck någon gång? / Sabi



Armband <3 Mig!

                  
Dagens outfit: Vit T-shirt från min egna klädkollektion , Grå/Svart Cardigan från H&M och Armband från Blingit.se 

Fick nyss hem ett armband från Blingit.se  , vad gulliga dem är! Armbandet är i riktigt skinn och riktigt tufft, det är för tjejer igentligen - men ser det ut som att jag bryr mig? Samma shit! Är någon sugen på det armbandet?

              Gud vad jag älskar att öppna alla kommentarer och se en kommentar som den här t ex:



Jag tror inte ens mina mormors bullar och svampbob är lika gulliga som er och alla företag som skickar saker till mig, puss på er :)!
Nej nu skall jag ta på mig någonting skall träffa BFF´S nu i donken igen , jag vet det är typ mitt andra hem.

                                                                              Du har väll röstat på mig i Blog Awards 09 ? / Sabi


Min nya jacka | Fans, är ni rädda...Eller är jag det?

   
                                                   Jag är typ bäst i världen på att göra miner :)!

Och så här ser min nya jacka ut. Köpt på Stadium för 1 000:- , Egentligen kostar den 1 800:- men dem har någon rabatt sak i nån vecka så den kostar 800 kr mindre, Fett va!  Jackan är riktigt snygg och flera har sagt det , så här lite skoj och bära en jacka alla tycker är fin..... Eller ja dem mesta.Jackan är årets fetaste och finns att köpa på Stadium, passar både killar ,tjejer , män och kvinnor . Eller ja , samma sak men whatever. Spring och köp den nu!

Måste berätta om en halvrolig sak som hände igår i stan. Jag satt och väntade på tjejen och hennes kompis på en bänk i Nordstan när en familj kommer och pekar på mig, hör att dem säger " Det är han" . Mamman frågar " Hur gammal är han " Med en kaxig röst. Dem sätter sig bredvid mig vid bänken och mitt hjärta börjar dunka. Jag trodde att dem hade blandat in mig med en kille som typ hade bråkat men en utav tjejerna i familjen.


När en utav tjejen helt plötsligt vänder sig om till mig och säger ' Hej Sabi ' med en glad min. Och jag som är typ i chocktillstånd säger Hej med en nervös röst. Tjejen säger att hon gillar min blogg och i samma ögonblick säger mamman att hon måste gå. Och jag som fortfarande är chockad bara sitter där och gapar medans mitt hjärta dunkar , haha. Jag ber om ursäkt till tjejen och hennes familj att jag inte var så social men jag var lite skraj där.

Och fasiken vad kul att du gillade min blogg, verkligen jätte kul och nästa gång du ser mig så stoppa mig och prata med mig. Jag bits inte.... Eller jag skall försöka att inte bita dig , haha:) . Ni är varmt välkomna att stoppa mig och snacka med mig, det älskar jag:)

                                                                                                      Vad tyckte ni om jackan?/ Sabi


Ni är så söta <3

    

Åhh ni är så underbara alla läsare! Tack för alla söta kommentarer om min outfit till galan och alla email ni skickar jätte gulliga - Love to you :) ..

Skall sitta här och äta go pizza som mamma gör nu och samtidigt svara på 81 email. Tror jag skall ner till Ica sedan och köpa Vitamin Wells och lite snacks jag kan mumsa i mig samtidigt som jag jobbar, låtar la härligt? .
Visar min jacka senare idag! 

                                                                                             Allt fint med mina bloggläsare idag?/ Sabi

Tjuvskika på min outfit för galapremiären till " This Is It "

  

Den 28 Oktober är det premiär för Michael Jacksons konsert som nu har blivit film . Självklart kommer jag finnas plats på premiären tillsammans med tjejen och en BFF. Detta kommer bli så jävla kul, jag har redan varnat dem att jag kommer lipa sönder när jag ser sista videosen och bilderna på Michael. Well the show must go on!

Var i stan idag och hittade en najs jacka och köpte den skjortan på bilden. Visar jackan imorgon. Så kommer alltså min outfit se ut, inte direkt min stil men jag är öppen och testa saker och tycker det blev najs. Allt är från H&M . Jeansen är egentligen lila inte blå - nu lät jag som Amanda Var Det. Haha! Egentligen tänkte jag lite Michael stil , black and white men jag skall inte på begravning så jag klär mig färgglatt!

                                                                                                   Vad tycker ni om min outfit? / Sabi

Skrattanfall * 25 !

                    

Det förra videinlägget blev en stor succé och jag får fortfarande email om det, kul ! :)
Idag skulle jag lära mig och gå ner i, vad  heter det.... ....split , spagat? What ever , jag lyckades inte så bra och självklart slutade det konstigt. Jag får typ världens skrattanfall och typ dör.

                                                                               Är det kanske ett tecken på svininfluensan?/ Sabi

I'm in love with FAME!

        
Jag har så höga förväntningar på den här , den här kommer noga vara årets bästa musikalfilm .
Skall snart på dansträning och skaka min rumpa i 4 timmar! Kommer bli riktigt skoj, bloggar igen runt 21.00
Igår så hade jag filmkväll hemma hos mig och BFF´en kom hem till mig. Riktigt skoj, vi tittade på en skräckfilm !

                                                                                                   Någon mer som vill se den ? / Sabi

Alla bloggläsare, jag ber er om en jätte tjänst! Rösta på mig här så kan jag vinna en bloggdator och biljetter till Blog Awards 2009 , för jag antar att ni vill ha mer inlägg och direkt uppdatering från galan?

Fredagsmys!

Ohhh blir typ galen. Min dator har inte funkat på hela dagen och jag skall snart ha filmkväll. Föräldrarna typ säger att dem skall gå men det blir aldrig av, bara 15 mintuer kvar!

Nemen?!



                   Nemen, vad kan det här vara? Hur som helt är det bara tio dagar kvar.


Have fun!



Det är så lite folk som vågar ta risken och klä sig som dem vill. Så otroligt många följer alla andra och klär sig precis likadant för att man skall inte känna sig ute på något vis.
But just stop now! Kör din egna stil och experimentera med din fantasi - ingenting är fel eller galet på dig, allt ser skitbra ut på dig om du själv accepterar det! Jag är väldigt öppen och vågar testa mig för nya stilar.

Gick nyss in på Gbgstreetstyle och hittade ett par underbara modeller med underbar stil. Vet ni vem hon till vänster är? ;) .

                                                                                  Vågar du experimentera med din stil ?/ Sabi


RSS 2.0