SS Design - Mitt egna klädmärke <3


Igår så uppträde vi på komarkens dag i Kungälv , gick strålande. Dock så regnade det så det var inte lika många som förra året.
Nu är det alltså bara 8 Dagar kvar tills den stora uttagningen så idag var jag o några vänner och satte upp posters ang uttagningen i Göteborg , IFK mot Gais idag så det var fullt i stan. Riktigt härligt var det, vi var där i några timmar så vi fick allt ont i fötterna men det var ett härligt väder.

Ni som inte vet har jag ett eget klädmärke som heter SS Design. I Måndags kom dem första beställningarna. Redan igår så fick jag se folk med tröjorna på och det känns riktigt häftigt faktist! Hoppas det kommer ut till nån affär nu efter sommaren!

Ni vet väll att ni kan ha en tävling på eran blogg med  SS Designs klädkollektion? Det enda ni behöver att göra är att emaila mig på [email protected] så berättar jag mer!

Nej! Skall arbeta lite med bloggshoppen nu och sedan ut i detta underbara väder. Ni får ha det gött så hörs vi senare!


/Sabi
PS: Jag har inte glömmt att ladda upp bilderna från inspelningen utan hittade inte sladden :/

Bild: Jag med en utav mina T-shirtar från min
klädkollektion och mitt märke SS Design

Filminspelning

Igår var jag alltså på inspelningen till SVT´s kommande serie " Fallet ". Rätt shysst faktist. Alla vara trevliga och många kännde igen mig från tidigare produktioner så dem kom fram till mig och snackade med mig.
Regissören var riktigt trevlig . Träffade Caroline och Olivia där - Två styckna sköna tjejer!

Idag så skulle jag haft träning inför ett uppträdande imorgon på Nordmanna i Kungälv , men eftersom min mage inte vill det så sitter jag här och har magkatarr! ATTANS!

Fick hem afficher idag ang uttagningen till Rent, tänkte sätta upp dem i Gbg området på Torsdag men så undrar jag en grej. Vart är det olagligt och sätta upp afficher och vart är det inte det? Skulle vara tacksam om nån kunde hjälpa mig med det.

Ha det gott så hörs vi senare.
/Sabi

Ojdå,


Bild: Arbetaren.se

Sitter här och tittar lite, när jag får syn på ett hög med papper. Går fram och tittar vad det är.. Där står rubriken "Aim For The Top" . Ja just det! Det är ju manuset till filmen jag skall medverka i till sommaren. Jag skämms faktist eftersom jag bara hunnit och läsa några sidor ur det. Men vad skall man göra om man inte har tid. Tänkte ta med mig det till skolan
och läsa under läspasset. Men måste vara noga då! Ingen får ju läsa manuset.                                                                         
Sedan måste jag berätta att jag längtar otroligt mycket efter inspelningdagarna. Kommer vara så j*kla kul alltså!
Måste bara tacka till alla min bloggspace vänner för att ni har följt mig. Ett speciellt tack till Marina , Sölwi och Nhan!




Vilka musikaler alltså!

Grease och Mamma Mia på Samma vecka!

Vilken galen vecka alltså. Var och såg Grease och Mamma Mia på samma vecka! Det kunde inte bli bättre. Vilka talanger. Grease gjordes av gymnasium elever och Mamma Mia av högstadiet , och man kan inte säga till någon utav dem att det är amatörer. Dem var professionella allihop - och vilka röster dem hade i Mamma Mia musikalen , Man blev ju avundsjuk! Haha.

Denna veckan har jag också fått mitt manus som också är ett stort + för veckan , men det sämsta är att jag inte hunnit läsa manuset. Bara 3 sidor av 41 !

Nått är fel med bloggspace som gör att några vänner försvinner från vänskapslistan och att jag inte kan komma in på era bloggar och kommentera idag... Har dragit iväg ett email till blogspace för hundrade gången.

Ang våldtäkten här i kommunen så kan ni läsa om den Här

Vem tror ni vinner ESC idag?


Följ min blogg med bloglovin

Sommar med sol :)

Modell: Sandra & Nicole Foto: Sabahudin Sabani

Hej Bloggen! Hoppas du inte saknat mig allt för mycket men jag har varit rätt busy! Har ställt in alla träningar denna veckan - tror det blir så nästa vecka mer, dem har haft 200 träningar 800 timmars dans från Augusti. Och jag behövde också vila. Idag blir det att se Grease och jag orkar inte vänta längre, vi åker upp kl:18.00 . Imån blir det "Mamma Mia" och på Lördag " Rent " Så himla kul vecka!

Igår var vi uppe vid sjön och tog fina bilder. Så härliga modeller jag har. Inget speciellt att berätta förutom att en tjej i 15 år ålder blev våldtaken här om dagen. Men om det nästa inlägg.

Kvinnan som sjunger " Om jag vore en kille " är i Sverige...Nämligen Beyoncel .

Nää nu skall jag käka och sedan peppa mig inför Grease...Nästan som om jag vore med.!

Ha det gott /

Sabi


Precis vad man behöver! Läsarfråga

När jag kom hem från skolan igår så ramlade jag ner i sängen och låg där i 6 timmar. Vaknade , käkade och la mig igen med en liten smärta i magen. Vaknade ett antal gånger i natt då jag kännde att min mage inte var helt ok. Klockan ringde och det var dags för skolan - men jag gick inte för jag har MAGKATARR igen...ahhhh! Attans, jag som känner att dem senaste veckorna inte har varit stressade. Eftersom jag somnade igår efter skolan , missade jag min träning och utbildningen, Toppens! Men jag fick lite sömn iallafall, och det behövde jag verkligen.

Och idag när man inte vill göra något så ringer Moa ( Assistent för ShowGänget) och säger att vi inte kan ha uttagningen i Göteborg den 30 eftersom det blev fel med systemet där man bokar så det blev en dubbelbokning (Y). Och det som gör det hela bättre är att det finns 250 st posters ute i 2 städer och 250 St A3 affisher tryckes igår och några A1 affisher + 30 utskickade pressmeddelanden. Vad  skall jag göra nu!!!! Vi skall ha uttagningen den dagen punkt slut! Att det blev fel hoss dem får dem sköta, men vi har bokat in oss. Jag ger mig inte så lätt!


Läsarfråga: Hej! Jag har några frågor till dig, det första är vad du egentligen heter och hur du har ett sånt bra självförtroende och hur du hanterar när personer snackar skit om dig, tacksam för svar! , Martina 19

Svar: Hej Martina! Tack för din fråga. Hehe jag heter Sabahudin Sabani, mitt smeknamn är då Sabba och Sabi.  Mitt självförtroende kommer från Grynet - helt ärligt. Jag har sedan liten följt henne och när hon sa gång på gång " Ta ingen skit " och jag sedan förstod vad det betydde så Tog jag inte skit längre , Löjligt hur det än låter så är Grynet en riktigt bra förebild. Vi behöver fler Grynet!

När personer snackar skit om mig brukar jag skita fullständigt i dem. Visst finns det ett antal gånger när man tar åt sig det men så fort dem märker efter några gånger att du skiter i dem , så skiter dem i dig också. Sedan finns det ett härligt talesätt som jag diggar : "Du blir bara känd när dem snackar skit om dig "

Ta ingen skit!/ Sabi


Attan!

Attans! Igår skulle man gå och se 'West Side Story' , kikade in på siten först för att se ifall jag var säker på tiden. Och då kommer denna text upp som gjorde mig så jätte glad.....Eller inte " Fullbokat , riktigt taggade är vi nu ! " . Precis vad jag behövde. Det som är ännu mer {#} är att det är sista föreställningen. Well Well jag skall boka biljetter innan någon annan föreställning framöver! Mamma Mia och Grease ser jag nästa vecka istället.

 Jag håller på att snygga till Film Fans vad tycks?

Imån blir det en avslutning på min och några andra peopels utbildning vi gått i . Får se ifall jag kan gå med tanken på att jag har så mycket att göra. Och avslutningen är 20.30.(Y)


Min första T-shirt landade i brevlådan idag! Är det så att du möjligtvis vill anordna en tävling på din hemsida/blogg där man kan vinna T-shirten/T-shirtarna så kan du emaila :[email protected]

Må Gott folket!


Gör mig frisk

Foto: Maria Odlöw från föreställningen 'Circel Of Life',

Nu har jag inte varit i skolan på ett tag pga av skolföreställningar och lov. När man "äntligen" skall till skolan så blir man sjuk! Och jag verkligen hatar det så mycket, Jag har feber , huvudvärk och så är jag snuvig. Vad jag önskar att jag blir frisk nu. Vill till skolan imån och träffa alla peopels.

Tror denna veckan blir rolig. Skall dra ner och se föreställningen "Bara Vi" imån (Tisdag) en lik West side story . Sedan skall jag se musikalen "Grease" och "Mamma Mia" denna veckan med. Jag har även tre st träningar och lite möten + skola. Tänkte avsluta skolan med en härlig dag i Liseberg , vad säger ni låter funny eller hur?

Nästa vecka planerar jag och dra ner till Borås för att se "Rent" som görs av ett gäng gymnasium elever. Få lite inspration till våran musikal sedan.

Uttagningen i Kungälv gick toppens. Dock så kom vi aldrig in i lokalen vi skulle ha och fick byta. Vilka talanger alltså. Jag fick gåshud av en person! Sista chansen är i Göteborg ABF´S Lokal (Södra Allégatan 1 B) 30 Maj12:00

Har fått 7 st beställningar på min T-shirt samma dag som jag släppte dem, otroligt sköj! En webbshop kommer snart så ni kan handla och se varorna!

Jag hoppas ni alla får en toppen Måndag!

/ Sabi


Äntligen

WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Idag öppnades äntligen dem första dörrarna för årets uttagnings turné 2009. Dock inte riktigt hur man hade önskat men vi kör på endå. Imån befinner vi oss i Kungälv kl: 13.00 i Nordmanna fritidsgård - Missa inte! Sista chansen är den 30/5 i Göteborg.

Och äntligen är veckan *nästan* över. Det har varit galet..

Vi spelade upp föreställningen Circel of life 6 gånger - vilket blir ungefär 1300 personer som såg den. Jag spelade ett lejon vilket var otroligt skoj, ni skulle sätt dräkten. Bilder kommer !

Manuset till filmen som jag skall vara med i kommer på Onsdag eller Torsdag ! Äntligen!

Vad har ni för planer inför imån?


Lite för upptagen

Idag funderade jag på en sak. Jag har märkt att jag inte kan tacka nej till saker utan alltid tackar Ja... Vilket gör att jag alltid är upptagen - men är det bra eller dåligt?

Som ni vet så är jag fullbokad denna veckan, finns nog ingen ledig lucka. Och för att göra det ännu "lättare" sätter vi in en uttagning till . 2 timmar innan ett uppträdande och 1 dag innan en annan uttagning. Precis som man vill ha det när man är upptagen som mest!

Idag så var vi i en lokal och tränade. Imån åker vi upp till scenen och tränar där då den förhoppningsvis är färdig riggad. Det är så mycket man skall tänka på, ni vet sång,dans,kläder,smink och allt det där. Men Fifän vad kul det är!

Jag kommer inte en chans att besöka er denna veckan , tyvärr. Jag hoppas ni besöker mig endå - jag skall gottgöra er

God Night! 6 timmar kvar innan genrepet och jag har inte ens blundat - that´s the life.


Circel of life - vinnarna dragna

Imån så startar genrepet för musikalen Circel Of Life vilken är en underbar familje föreställning. Skall skall inte berätta som mycket om föreställningen förout att det är verkligen hur bra som helst. Jag och en tjej ( Donjeta ) har huvudrollen. Så till Tisdag är det genrep från 08.00 och uppåt. Och på Onsdag är det Premiär. Sedan föreställningar Torsdag. Strunt, skall inte dra hela schemat igen.

Visst är låten underbar? Önskar du precis som han...

Looking back on when I
Was a little nappy headed boy
Then my only worry
Was for Christmas what would be my toy
Even though we sometimes
Would not get a thing
We were happy with the
Joy the day would bring

 .Det gör jag lite

Vinnarna dragna. Dem som vann har fått email!


Snart brinner Nödinge ner .

Brand

En brand i min kommun som jag bor i har pågått sedan 16:00 tiden. Branden är ännu inte släckt och det stinker och faller aska i området. Gött - precis det man vill efter en solig & skön dag liksom. Man¨vet inte än hur branden började men ett vittne såg två ungdomar springa i skogen lite efter branden började. Man kan se rök på flera KM avstånd. Det läskiga är att min tjej bara bor nån km där ifrån. Så hon kommer nog få evakueras. 15 hus har evakuerats och mer än 35 personer har förts till Medborgarhuset här i Nödinge.

Jag blev även "påhoppad" eller ja dem skrek kränkande ord till mig när jag var med kompisar. Ni vet , 16 årsåldern , Försöker tuffa sig genom kondomer och cigaretter - dem får hostanfall så fort dem röker- inte ett dugg coola.

Jag möter sånna idoter dagligen eftersom jag är imot sånt och kämpar emot det i kommunen . Men det är inget jag bryr mig om. Faktumet är att flera sedan kommer till mig och börjar snacka med mig om vem dem kan vända sig till osv.

Strålande dag förutom branden. Blev lite brun . Tror jag. Imån så skall vi finslipa uttagningen lite och på måndag släpper vi detta för press.

Vad har ni för planer?

Nu skall jag lägga mig så jag orkar med imån. - Visst är det lite konstigt utan Sölwi och Ali?

Är du rädd för att din ungdom skall börja röka ? - www.vakna.ale.se - rekommenderas starkt.

Må Gott/

Sabi


Kan det vara möjligt?

En utav 2000 talets största artister : Beyonce sägs sjunga falks. Att allt bara är bluff. Är det möjligt? Eller är allt bara en stor bluff? Vad tror du!

Kikade lite på mitt schema för nästa veckan. Så här ser det ut:

Måndag: Genrep Musikal Circel of Life 09 - 15.00

Tisdag: Genrep Circel of life 08-17.00

Onsdag:  Uppträdande Circel of life 09 - 20.00

Torsdag: Uppträdande Circel of life 8.00 - 13.00 - Träning ShowGänget

Fredag: Festivalborg 09

Lördag: Liseberg med vännerna

Söndag: Uttagning Rent

Snacka om att jag kommer bli trött. Vad har ni för planer?


Och så börjar allt!

Hej Bloggen!

Förlåt att jag inte uppdaterat men nu börjart allt . Det har gått nästan ett år sen , sen sist! Det är alltså dags för den stora uttagningen för musikalen. Skall inte avslöja för mycket då vi inte själv vet hur allt skall funka riktigt. Men denna/nästa vecka går jag ut till gymnasium för att prata om projektet och så måste allt falla på plats. För närmaste uttagningen är om 11 dagar. Så nu måste vi marknadsföra uttagningen och göra en massa - och vi ligger lite illa till då vi inte har fått alla lokaler vi skall få, Men det fixar sig......Hoppas jag. Hör av mig senare. Skall ha danslektion med 1:or och 2:or i en timma. !

Må Gott/

Sabi


"17 gånger snyggare 17 gånger bredare"

"17 gånger snyggare 17 gånger bredare"

Problem med jobbet och familjen. Mike blir utkastad från sitt hus och hans kvinna i livet begär skilsmässa och han får sova hos sin barndoms kompis. Ingen bra kontakt med barnen har han heller . Önskan är att få bli yngre och göra allt rätt igen. Mike går tillbaka till hans gammla skola och man får se hur Mike valde tjejen istället för att få stependium för sitt älskade basket. Han är på väg hem en sen och stormig kväll när plötsligt radio sekvenserna ändras. Mike får syn på skolans vaktmästare som står på räcket av en bro. Han springer ut från bilen och vaktmästaren ramlar från bron och efter honom Mike. När Mike kommit hem får han syn på att han har förändrats - han är 17 år igen . Det tar inte lång tid innan han kommit på att han kan rätta till alla problem och val han gjort i livet. I en kärleksfull , dramatisk och en skrattfull film gör 17 Again Zac Efron 17 gånger snyggare & 17 gånger bredare.

Inte nog att man får tårar och en hel del skratt så visas Zac i bar överkropp, det kan inte bli bättre!


Dem har verkligen hittat rätt kemi mellan skådespelarna och rätt tid för rätt scener. Jag var beredd på en "HSM Zac" men här får man se sidor man inte fått se tidigare av tjej hunken Zac Efron.


17 Again får 5/5 i betyg.


Trailer: Klicka Här


Officiell hemsida: Klicka Här

Sabahudin Sabani

[email protected]


Vart skall man böjra? Ju där ja!

  • Så alla! Hoppas ni mår gott. Jag har så mycket att berätta att det kan bli en roman av allt.

Ok. Vi kan väll starta med det tråkiga? Jag var ju på uttagning för filmen Box för några veckor sedan , jag gjorde en sak jag verkligen hoppas aldrig mer behöva göra. Så får nån vecka sen fick jag svar att jag inte fick rollen . Men dem kommer att göra 10 filmer till så det kan hända att dem tar med mig. Och jag känner mig inte nere . Jag vågade gå och göra en sak jag inte kan och jag är glad att jag vågade göra det, så man är nästan lite glad att jag inte kom med som den rollen  för då hade jag fått göra den grejen för Svenska folket. En annan sak var att jag surfade lite på internet idag och såg en Hairspray reklam  - ni vet ju jag skulle ju på uttagningen men glömmde bort den. Så det var lite tråkigt att se. Men som kära Sölwi säger - Jag har hela livet på mig

Okej! Över till det roliga!

  • En tryck firma kanske skall sponsra oss med lite mer kläder
  • Det är snart dags för castingen för Rent
  • Mia Sarineen från Kids Svensk skall uppenbarligen medverka i samma film som mig
  • Jag var på premiären av 17 Again idag och den var skit grym
  • Mina vattenkoppor är borta
  • Fick huvudroll i en musikal
  • Lyckad uppvisning igår på Mötesplatsen Ungdom
  • En producent ringde och vill att vi uppträder på en festivalt till sommar
  • Planerar en överraskning till ShowGänget

Och en del till! Men vad härligt liv jag har Jag berättar lite mer detaljerat imån. Vilket härligt liv jag har!

Må Gott precis som mig/

Sabi


Sabi Is Back!

Nu är jag back. Känner mig svimfärdig. Haft skola direkt efter utvecklingssamtal - direkt efter det träning - direkt efter det uppträdande - och nu vill jag bara sova.

Imån så är jag på premiären av 17 Again. Nemen nu så¨somnar jag här. Måste dra berättar en massa kul imån istället!

zzZZzzzzZzz- God natt


Ursäkta - startar imån!

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte uppdaterat - har haft en hel del , imån kör jag igång igen och börjar kommentera era bloggar och jag har en massa att berätta!

Må gott!


Ingen väckarklocka imån - skönt?!

God kväll på er! Sitter här och är riktigt trött så inget långt inlägg blir det. Märker att jag har tappat ett flera hundra besökare och MÅNGA kommentarer. Men vad skönt att man har Marina som kommenterar - kommentarer gör alltid en glad - visst är det så? Jag blir lite arg faktist. Skulle få mina T-shirts denna veckan. Jag har väntat i några månader. Jag gillar inte posten , dem e så sega ibland. Kan berätta att jag har hemliga priser för vissa som har skrivit om mig på deras bloggar. Men mer skall jag inte berätta om idag. Jag hoppas ni alla haft en trevlig påsk så hörs vi med en låångt låångt uppdatering imån bitiit. Må gott och lev livet/ Sabi

Undrar ni varför jag inte kommenterat era 206 inlägg? - Svar .

Hej Människor!

Idag mådde jag fint må jag säga. Mina vattkoppor har "torkat" så jag kunde gå ut idag , varmt och skönt! Ville inte att det skulle bli natt hade super trevligt ute. Var med tjejen och två tjejor - och så vanligt så skämmer jag ut dem lite , men vad är vänner till för liksom

Som ni kanske märker har jag inte kommenterat era bloggar och jag skämms för det. Här får jag kommentarer och inte ni några av mig. Men jag har kännt att jag vill ha ledigt lite nu på lovet innan allt börjar med casting och så - darför har jag inte varit på datorn vilket gjort att jag inte kommenterat era bloggar. Men det betyder inte att jag aldrig kommer  att göra det- Nej nej snart ser ni Sabi´s kommentar på eran blogg.

Om ni tycker det är nått viktigt jag skall läsa på er blogg så kommentera-

Idag släpps biljetterna till filmen 17 Again jag berättade om  igår.

Imån åker jag och tjejen till Lerum för att besöka min bästa vän som flyttade ifrån oss för drygt ett år sedan  - spännande!

Må Gott och lev livet/

Sabi


Hela Hollywood I Min Blogg - Kan det bli enklare?

Vilka filmer har premiär denna månad och vilken skall man se?! Har du sånna bekymmer idag så kan du luta dig tillbaka, jag tipsar om dem hetaste filmerna på bio duken .

På påsklovet vill man helst sitta framför tv eller gå på bio , ta det lungt helt enkelt. Men vilken film skall man välja nu? Det finns ju 32 filmer att välja, här kommer årets bästa filmer på biodukten som går just nu.

Män som hatar Kvinnor: Har klättrat upp på top 2 på SF´s topplista.

Filmen handlar om Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet. Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers.

Filmen har fått god respons från tidningar och siter. Filmen är för +15 . Men innan du ser det - läs boken!

Kenny Begins: Filmen kommer bli bland topp 3

Filmen Handlar om: Kenny Starfighter är troligtvis den mest hopplösa elev Galaxhjälteakademien någonsin har haft. Kennys föräldrar har tröttnat på att betala hans studier och ställer ett ultimatum: Ta examen eller bli frisör i familjens salong! ......

Filmen har fått också fått god respons. Tidningar och siter skriver att det är galen bra humor. Men det kan vara för barnslig. Kanske är detta ingen film för dem som inte gillar " överdrivig humor "

17 Again: Filmen kommer snabbt klättra upp på topplistorna och bli top 1 på flera sidor och tidningar

Filmen Handlar om: Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll närMike är på väg hem iregnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike överräcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Hur jag tror responsen blir: Det här kommer bli en top film. Tjej - idolen Zac Efron medverkar i filmen. Tjejerna är som galna i Zac Efron och det kommer snabbt klättra upp på topplistorna. Man har höga förväntningar på filmen och många hoppas man inte ser HSM- Zac. Men hur blir det då? - Jag kommer att finnas plats på premiären den 17 April och meddela!

Jag kommer att tipsa om mer filmer dagarna framöver.


Snart börjar jag gråta!

Kikat in på era bloggar och tusen tack för alla som skrivit om mig, man blir gråtfärdig! Tack för det ni skrivit betyder oehört mycket för mig - det är sånt här som driver mig!


Renovering / Tävlingen avslutas snart så coman!

Tjahaba Bloggen!

Haft en bra dag faktist! Jag och morsan har renoverat mitt rum och det blev nice , imån ¨så lägger vi in alla saker men det ser rätt nice ut , Tack Morsan!!

Ang Tävlingen, om du inte vill ha festivalborg biljetter så går det fint att skriva det i emailet du skickar svaret i så fixar det sig;) det finns dunder med andra priser så tävla på! Jag vill bara uppmana alla att tävlingen kommer att avslutas inom en kort tid! Innan denna månaden är slut. Så tävla nu innan det är försent! För ni vill inte missa att vinna priserna!

Blev ett kort inlägg, måste gå och dusha bort färgen på kroppen! Hörs senare. /

Sabi


Tävlings dags

Time For

Då var det dags! Detta är alltså en "för tävling" innan den stora blogg tävlingen som kommer vara efter sommarlovet. Du har chansen till att vinna biljetter till Festivalborg 09 där du har chansen att träffa årets dragplåster " Petter ".  Men för att göra dig snygg till denna festival så behövs ju lite smycken , därför lägger jag in lite smycken från Puss.se också! Men tänk så reser du lite längre och så behöver du ta med dig saker. Då behöver du en väska?! Lugnt! Vi slänger in 2 st Vakna väskor också . Sedan slänger jag in lite hemliga priser! Sounds Good?! För mina öron It's sounds for Good!

Det enda DU behöver göra är att svara på följande fråga, läs vidare senare.

Fråga: Vad heter artisten som är den stora "dragplåstret" för festivalborg 09?

2: Skriv en mening eller två på din blogg, site eller bilddagbok etc om tävlingen. Obs: Länk till tävlingen skall finnas med.

3: Emaila mig på : [email protected] där du berättar svaret på frågan och länkar till din blogg,site eller bilddagbok  etc så att jag kan se vad du skrivit om tävlingen!

Nu är du klar och deltar i tävlingen,.Super easy! Lycka till!

Totalt värde på priserna är ca : 1500 kr

För mer information om Festivalborg 09 besök: http://www.vakna.ale.se/ , för mer info om smyckena besök http://www.puss.se/ 

Du står för kostnaderna för boende & transport till Festivalborg etc.

Vi står endast för biljetterna och frakt för priserna!

Bor du längre bort och inte kan komma på festivalborg 09

så skriv det i emailet. Vi har många andra priser!

 Lycka till! /

Sabi


Skall vi köra igång tävlingen?

Hej Alla!
sorry för att jag inte bloggat men jag mår piss rent sagt! Vattenkopporna får mig och ¨må skit! Och det är inte lite vattenkoppor! Man ser nästan inte mitt ansikte av dem! AHHHH! Men det ser ut som att dem börjar torka ut nu, Huu... Så jag kommer nog inte kommentera alla inlägg, Men några blir det allt ;) .

Jaaa folket! Hoppas ni haft det bra, hos oss har det varit strålande väder i några dagar och man ser att familjen blir gladare .

Ni vet den "Stora bloggtävlingen" jag skall ha. Jag kommer att köra igång med den efter sommaren. Men vi skall ha en liten "förfest" här, Inte skall ni behöva vänta tills efter sommaren.

Det är "hemliga" priser i potten. Och sjukt grymma! Bland annat gör några saker dig extra fin, och du kommer bland annat kunna tävla om att träffa en super kändis! - Det går bra nu , pengar rullar ner som det skall .... ?

Det är ENDAST en ENKEL fråga du skall svara på och bara skriva en liten liten mening på bloggen om tävlingen, ifall ni vill kan ni ju skriva en stor stor mening, It's up to you!

Vi hörs senare med tävlingen!

/ Sabi


| EDIT | Kan inte kommentera era inlägg eller se dem! ÅHHH Bloggspace! | EDIT |


Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Skall vi ta och börja med den tråkiga nyheten som står för NEEEEEJ i rubriken. Jag sa ju i att jag var sjuk i ett inlägg , igår fick jag feber och har inte sovit alls. Imorse såg jag utslag på mig själv och det visade sig vara VATTENKOPPOR! Neeej! Precis när det är en vecka när man har uppträdanden och allt! Fasiken!

Den andra saken är att det är klart att jag har fått mitt egna KLÄDMÄRKE! WHOOOOOOO!

Så på måndag sätts allt igång- Hur fräckt är inte detta?!

WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


Svar på frågor - Eget klädmärke


Måste börja med att tacka alla tips för hunden. Läs längre ner för att se hur det gick med doggen , tusen tack.

Nu har jag väldigt trevliga nyheter. Den första är att jag skall förhoppningsvis starta ett eget klädmärke , har fått kontakt med en tryckfirma och det ser väldigt fint ut. Så jag skall ha ett möte så får vi ser hur det blir . Det andra , en tryckfirma är intresserad av att trycka min bok , så nu skall jag ändra lite saker , så efter sommaren kanske den är i din bokbutik eller bibliotek , vi hoppas! Och det tredje , Har haft möte med en ang våran kommande musikal och det ser ut som om att den personen kommer att kunna vara med i musikalen , Skit bra {#}.

Den tråkigaste nyheten för idag är väll att jag ligger hemma och är sjuk. Missar skolan . Suck! Hatar verkligen och vara sjuk , missar även min Franska redovisning , och det påverkar mina kompisar som jag skulle ha redovisningen tillsammans med. Gah! Snälla, hoppas jag blir frisk snart!

Svar på Frågor , Del 1

Skit kul att ni har frågor, och det har strömmat in i emailen, Här kommer lite svar. Det går bra att fortsätta att fråga .

Hur går det med vovves tass?

Måste tacka för alla tips. Vovven gick till vetten och allt är fint nu! Han mår prima och tackar för att ni hjälpte mig och honom.

Vart har du fått ditt självförtroende ifrån?

Om jag skall vara helt ärlig är det faktist från GRYNET jag fått det ifrån. Jag har varit mobbad en period i skolan när jag var mindre. Då tittade jag på Grynet . Hon sa hela tiden : Ta ingen Skit . Och efter hennes sista program förstod jag vad hon menade. Så det var precis det jag gjorde. Tog ingen Skit. Och mitt självförtroende växer hela tiden , Grynet har inte bara hjälpt mig .. Jag har min dansgrupp . Där är det jätte många som haft dålig självförtroende och varit jätte blyga, med tiden jag varit med dem har dem också förstott ordet. Nu vågar dem prata och inte är blyga längre. Så ett stort tack Grynet för ditt ord: Ta ingen skit!

Vad  är din skostorlek?

Jag är en bigfot, jag har storlek 42 . Tänk er

Hur många email får du per dag? Hur många är reklam?

Jag får omkring 60-70 email per dag , varav 10-15 av dem är reklam. Dem andra skall oftast svaras på.

Varför lägger du ner så mycket tid på andra?

Nån måste göra det? Om ingen gör det vem skall då göra det?


Hej, det är kul att ni har en hobby att pyssla med och så vidare. Men ungdomar är ni ju inte riktigt än. Iaf inte resterande i gruppen. Hur mycket vet dom om droger egentligen? mer än att det inte är bra och farligt? Detta har egentligen inget som har emot droger att göra. möjligtvis till er yngre som inte kommit in i den perioden än. men knappast till äldre ungdomar. det är ju det som vakna står för. eller?

Hej! Tack. Just nu så består gruppen för alla frivilliga som går från 4 - 9 klass. När vi gör musikaler så är det endast ungdomar (13-19 år) som medverkar. Ungdomarna behöver inte veta så mycker mer om droger än att det är farligt och att man skall hålla sig borta från det etc. Vi har gjort en enorm skillnad i kommunen när jag började med gruppen, och gruppen är en bra sak för att hålla sig borta från all missbruk. ungdomar som inte har något att göra på fritiden börjar oftast med all missbruk, showgänget är på fritiden - vilket i sin tur gör att mindre ungdomar har saker att göra på fritiden, ShowGänget har många stolta samarbeten , inte minst från Vakna. Vi har fått stependium från Vakna.

Fortsätt att ställa frågor. 118 118 Sabi finns här !

Må Gott! /


FÖRLÅT! - Månadens Blogg :)

Månadens Blogg på BloggSurfa

Hej Bloggen!

Idag är det Onsdag. Sabi har lärt fridtis barnen att dansa - som var super kul. Det var faktist så att en liten kille som gick i klass 1 lärde mig att stå på huvudet ( se bilden längst ner för att se hur jag menar) , Efter några försök lyckades jag. Så nu kan jag det. Vem sa att man är för liten för att lära saker? När jag loggade in idag på bloggspace såg jag att jag fått en heldel nya kommentarer och över 150 blogginlägg att läsa, och tyvärr var jag tvungen och ta bort alla inlägg , jag hinner inte att läsa och kommentera alla. Men nu står den på 0 och jag skall kommentera alla inlägg som kommer nu , i promise! Skall även svara på kommentarerna idag. Hoppas ni förstår mig!

Bloggfrågor!

Its time for questions! Ja nu kan ni fråga allt ni vill emellan himmel och jord. Svar på allt ang mig , Jag är den nya 118 118 som svarar på allt , Ni får helt enkelt svara på allt. Tex: Vilken skostorlek jag har, vad min mamma heter , hur många email jag får , vad mitt tacktal på guldtackegalan var. Ja allt! Så starta och fråga. Kommentera frågorna eller emila på [email protected]

Månadens Blogg:

Jag blev månadens blogg på BloggSurfa vilket means a lot! Thanks! Såg även att jag ligger på 6 plats på bloggspace´s topplista över omröstningar vilket också betyder mycket! Taaaack folket!



Så här har jag lärt mig att göra idag av en kille i klass 1


Paaniiik!

Bild: Alfahund

Nu behöver jag eran hjälp som kan allt om hundar, djur eller naglar!

Det är så att när doggen min kom hem efter en promenad med min mamma igår så upptäckte vi lite blod hemma. Vi tittade på varandra så vi inte blödde men icke vi! När vi sedan gosade med doggen såg vi att han slickade sig en massa på sin nagel , så vi tittade och där kom blodet ifrån. Vi har inte klippt hans naglar på ett tag så det "knäcktes" en nagel . Vi torkade och satte bandage runt hans tass. Imorse så hade han slitit av bandaget och nageln såg inte så bra ut. Han "grät" väldigt mycket och hade ont när han gick, Tog även ett tag för honom att äta. Så jag hörde av mig lite för jag e så rädd om honom och han kan ju få infektion. Några säker att vi skall dra bort nagel och sätta bandage och några säger att vi skall lägga på varmt vatten på nageln. Så fort man rör hans tass börjar han gråta och jag kan inte titta på hans nagel för jag mår så dåligt när doggen min gör det. Så ni som kan sånthär.

 Snälla Snälla Hjälp!


Imån så kikar jag in på era bloggar och kommenterar. Jag skall även svara på mina kommentarer, men imån det!


Möten Möten Möten = ?

Bild:Arbetaren.se

Hej Människor!

Hoppas ni haft det riktigt härligt ute! Ta vara på solen, vädret säger att på tisdag blir det snö/regn. Det är Sverige det - Och jag har tänkt mycket på Sverige. Vi är ett fantastiskt land. Men jag är här nästan hela året förutom 2 ½ månader - och lite trisst är det! Denna sommaren skall jag ju stanna i Sverige för att spela in film hela sommarlovet. Då blir det hela året i Sverige. Men jag kanske kan åka iväg nån gång i slutet av året. Men då behövs pengar! Gahh man blir lite sån att man känner att det blir lite mycket Sverige! Hur Känner Ni?

Har fått svar Ang den första castingen här i Gbg som jag snackat om. Fick tyvärr inte rollen men dem skall spela in 10 filmer till så nu vet dem vem jag är, Och faktiskt så är jag lite "glad" att jag inte fick rollen, jag skulle nämligen göra en sak som jag har jätte dåligt självförtroende för.. och skulle det sänds på bio sedan skulle det inte vara bättre. Så hoppas jag får en annan roll i den filmen fast inte med den saken jag har dåligt självförtroende av. Den andra castingen i Stockholm som jag var på skall jag få svar på snart också, tror inte det blir nått där heller.... Men man får inte ge upp!! Det är så viktigt och så många glömmer det!

Känner mig inte helt frisk idag, har luggigt i sängen i flera timmar. Har pluggat lite och mer får det bli ! Förresten, vad kul att ni gillade förra inlägget där jag berättade om hur man redigerar bilder enklast. Kanske blir nått mer sånt framöver?.

Möten Möten Möten, jag bokar in en massa möten med körledare och sångledare, vi söker den "rätta" för våran musikal

Nej nu skall jag plugga och göra lite mat till min hungriga mage så hörs vi senare/


Hur redigerar man bilder lättast?....

Hur redigerar man bilder enklast .. Det skall vara helt gratis , man skall inte behöva binda sig till något och det skall vara hur simpelt som helst. Hur gör man då?!

Ju man använder google´s egna bild program. Picasa 3! Det är hur enkelt som helst! Man binder sig inte till något och det är helt Gratis! Men hur  skall man komma igång.. Jag gjorde en liten "gudie", häng på!

Börja med att ladda ner programmet helt gratis och lagligt genom att klicka här. När du har laddat ner programmet vilket bara tar några minuter så installerar du det. Nu är det dags att köra igång!

Steg 1:

Så här skall det se ut när du installerat programmet. Dubbelklicka sedan på bilden du vill redigera. Vill du redigera flera bilder markerar du dem genom att håla in CTRL och klicka på bilderna.

Steg 2 :

Nu har bilden öppnats och du har kommit till själva redigerings delen. Vänster sida ser du kategorier precis som bilden visar.På Grundkorrigering kan du t e x räta till bilden, retuschera den , lägga till text och en massa annat. På Justeringar kan du t e x ficka ljuset enkelt med bara några klicka. På Effekter kan du lägga till coola effekter på din bild. Allt Enkelt!

Nu kanske du vill skriva ut bilden eller lägga till flera bilder på samma bild?! Ja då klickar du på Collage . Där kommer du sedan till en annan sida. Där lägger du in dina bilder du vill ha så fixar den skuggor och ramar - om man nu vill det. Kan det bli enklare?

Extra:

Louise undrade hur man lägger in flera bilder på ett inlägg, precis som detta.Det gör man super enkelt med hjälp av denna ikon . Dock måste du länka till bilden. Då kan du skapa ett gratis konto på http://www.photobucket.com/ - där laddar du upp bilderna du vill ha på bloggen och sedan länkar dem genom att klicka på . Hoppas du förstod!


Hoppas ni får nytta av detta! / Sabi


sabi

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Beacus You Had A *Nice* Day

Vilken härlig dag! Vaknar med solen tittar ut genom fönstret och där sitter fåglar och sjunger..... Eller ja inte riktigt så , men nästan! Det är otroligt skönt att solen kommer fram. Man får genast tillbaka sommarminnerna och en energi i kroppen , visst är det så?

Idag så hade jag möte med gruppen ang våran musikal "Rent" om hur castingen kommer att hållas. Det jag kan just nu berätta är att castingen kommer att hållas i Göteborg , Kungälv och Nödinge. Förstor ni nu att det är en stor grej? Vi satt också och pratade om marknadsförning och vi kom på en massa bra grejer , skall bli kul att dra igång projektet. Intresserad? Emaila mig på [email protected]

Who! Nu är det bestämmt att vi skall få manuset för musikalfilmen Aim For The Top (musikalfilmen jag snackat om) den 4 Maj, vilket känns helt grymt! Skall bli otroligt skoj att få läsa det och köra igång det. Inspelning sommarlovet 2009 som planerat just nu - inte säkert dock.

Försöker och sluta äta chips och choklad just nu och dricker vitaminer , bland annat den som är på bilden. Visst är jag duktigt?!

Imån så skall jag berätta hur man redigerar sina bilder super easy och med det lättaste programmet som finns - inte Paint nej. Det får ni inte missa. Samma Blogg . Annan tid!

/ Sabi ;)


Sabani Prisades För Rent - Jag i GP

Så stog det i GP idag. Lite roligt faktiskt. Tack Tommie! För att se artikeln bättre klicka Här 

Idag så hade man möte ang RENT musikalen. Gick fint. Vi gick igenom vår budget och  när vi kom till det viktigaste var vi tvungna att sluta för dem skulle larma våran lokal- hoppas verkligen att vi hittar en ny snart , Skulle varit så skönt!

 Nu har vi även fått vårat organisations nr , vi har nämligen blivit en förening nu vilket känns skön för det skall tydligen vara lättare att få pengar - vilket vi är i stort behov av.

Jag ändrad min bok ganska mycket, tog bort nästan allt ni fick tjuvläsa i ett inlägg. Det bnya blev mycket bättre och idag hade jag en liten "publik' som fick höra dem två första kaptilerna ut boken. Dem tyckte den var skit bra! Vilket givetvis var roligt att höra , nu skall man bara ändra lite saker och skriv till någa sidor sedan kan den tryckas - och där kommer nästa problem - Och det tar vi då har  nog med saker . Sitter pch läser era kommentarer och vet inte vad jag skall säga . Det känns som att tack inte räcker, era kommentarer betyder enormt för mig skall ni veta.Imån är det Onsdag vilket betyder är vi skall ha "genrep" till en typ festival sak nästa vecka.

Mina vänner och tjejen vet att jag har mycket att göra vilket gör att jag nästan aldrig är med den , så idag tog dem mitt schema och suddade ut allt jag skulle göra på Fredag, För du skulle jag ha en filmkväll med alla mina vänner , Okej okej inte alla men dem närmaste. Sjukt att dem vill ha en filmkväll och fixar saker för min skull. Love You guys! I veckan blir det utbildningar och massa med möten. Och filmkvällen då!


Såg på bloggspace´s topplista och där logg min blogg på plats 2! Tack alla


Måndag- många uppdateringar

Ni har la inte missat att ni kan följa mig via Bloglovin? Klicka på denna härliga bilden så berättar den mer! Jag måste tacka igen för alla som har skickat email till mig och kommenterat ang GuldtackeGalan, betyder super mycket! Och tack till alla som skriver om mig och bloggtävlingen på era bloggar!{#} Betyder sjukt mycket som sagt!

Imån så kanske ni ser mig i GP ang GuldtackeGalan, Tack Tommie! Så köp GP och se ifall jag är där, ni som inte bor i GBG området kommer jag att scanna in sidan om mig - men som sagt inte säker att jag kommer med!

Håller på att dö här ! Jag har en logga som skall tryckas på T-Shirts - nu vill tryckfirman ha den i vektoriserad EPS fil och det fixade jag ,..... Eller tydligen inte. Så ni som kan sånt , skulle ni kunna hjälpa mig. Problemet är att tröjorna redan är några veckor försenade och detta måste fixas snabbt!

Så ni som kan sånt, kan inte ni hjälpa mig? Email: [email protected]

Imån så börjar det vanliga. Skola, plugg , jobb och allt det vanliga!

               Bloggtävling

Måste berätta lite om tävlingen. Försöker när jag har ledig tid att skaffa tuffa saker till tävlingen. Det skall bli en stor tävling . Bland annat försöker jag fixa biljetter till en sak - och nej det är inte till Michel Jackson´s sista konsert. Har aldrig haft en bloggtävling , man märker att det är svårare att få priset till bloggar då det är så många som frågar. Men vi ger oss inte. Tipsa om priser genom att klicka på bilden till höger sida.


Ha det gott nu/ Sabi


Guldtackegalan/Bilder/Home

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSEEEN

Tack för era kommentarer! Dem betyder mycket Mycket Mycket för mig! Och stort tack till Kraaam  för att ha skrivit så fint om mig i sin blogg. Thaanks!


Ja! Hööh, galen helg men så funny! Hela Galan var en stor chock och när jag fick priset så trodde jag inte mina öron, galet! Det började med att dem sa vilka dem nominerade var. När dem sedan sa vem vinnaren var så pirrade det så mycket. När dem sa motiveringen så visste dem flesta att det var jag och dem började skrika och det var crazy. När jag kom upp på scen fick jag luta mig lite för att få luft - var otroligt chockad. På scen fanns bland annat Dogge Doggelito, Barnrollsättaren Maggie och Tommie Hansson.

Jag fick priset av Maggie och hon erbjud mig på provfilmning till en biofilm som skulle hållas igår. Crazy! Jag uppträde även på scen och berättade om filmprojekt jag och 2 till håller på med. Gahh så roligt. Dagen efter (igår) så var vi på Göta Lejon för att se musikalen High School Musical- har sätt den i Malmö en gång tidigare men nu var den i Stockholm och jag fick även en intervju med några skådespelare, intervjun kommer kanske upp på bloggen men annars får ni hålla utsikt på http://www.roligtplace.com/ . Klockan var då runt 14:50. Provfilmningen skulle sluta runt 15.00 så där sprang morsan och jag runt i Stockholm som galningar.

Provinspelningen gick fint - tror jag. Svar får jag om ungefär 2-3 veckor så berättar hur det gick då!

Nämen fifän vad rolig helg det har varit. Nu skall man bara avsluta en skolsak sen så är man fri - vad skall jag hitta på då?! - Titta på tv och sova .

Vi hörs/ Sabi


Jag vann Guldtackegalan 2009!

Jag vann Guldtackegalan 2009!  Publicerat Saturday 14 March 2009 00:00

Så alla. Ursäkta för att jag inte har skrivit men jag beffiner mig just nu i Stockholm hoss mina kära Kussiner. Som ni kanske läste så skulle jag till Guldtackegalan 2009 för att visa upp en dans. Och det gjorde jag. Men sedan blev jag nominerad till " Ungdom kille som bör uppmärksammas" . Och vet ni vad. JAG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!. Jag blev otroligt glad och trodde jag skulle svimma. Dogge och en barn rollsättare delade ut priset till mig - jag skakade som bara den. Inte nog med det ville en shysst rollsättare att jag skulle till provfilmning imån här i Stockholm. Så imån blir det först att åka till Göta Lejon och se musikalen sedan provfilmning och sista Shopping - I Love Stockholm. Nej nu skall jag gå och putsa priset. Bilder och ett bättre inlägg kommer när jag har anlänt hem!

Hoppas Fredagen den 13 var bra för er - den var nämligen den bästa för mig!/

Sabi

Sabahudin Sabani

www.sabahudin.info.se


Sabi Tipsar! Hem i brevlådan

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Sabi Tipsar! Hem i brevlådan!

Som ni kanske läste i ett inlägg att jag får många saker i brevlådan . Ibland skriver jag om produkterna ibland inte. Idag fick jag ett roligt paket. Det var Malaco som skickade hem lite godis till mig. Det var bland annat Malaco Truly Sweet & Sour och Truly Salty.

Inte ofta jag fått godis i brevlådan-har hänt då och då men sällan! Så nu kör vi Sabi Tipsar Malaco!

Truly Sweet & Sour

Det är godis som har frukt smak - sägs det. Jag tycker där imot inte att den har en frukt smak. Men därimot är den väldigt god. Det är inte för mycket socker eller surt. Denna produkt har även 30% mindre socker i sig. Det man skulle kunna förändra i godiset är smaken. Det är nästan ingen smak alls!

Truly Salty

Nu kära lakris älskare... Detta godiset är gjort av lakris och den är mycket mycket sur. Jag är ingen lakris "älskare" men denna funkar helt ok- men den är lite för mycket sur. Även denna produkt har 30% mindre socker (Y)!

Malaco

Tycker att deras godisar är helt OK och en härlig grej är att dem minskar sockret - men vad ökar dem på istället? Förpackningen är också härlig!  Dem har även en bra kundservice som gärna vill veta vad du tycker om deras produkter.

Dessa två produkter får 6/10 Sabis godisar!


Finns snart/nu ute i butiken. Testa:D


Så fort jag får lite tid så läser jag era bloggar. Nej nu måste jag plugga


Jobba plugga dö

Så kände jag mig denna helgen. I fredags så hade vi ett stort prov i franskan som jag missade. Grejen var den att på torsdags kväll blev jag orolig om jag kommer klara provet och stressad så då gick min magkatarr igång och jag kunde inte gå till skolan vilket i sin tur gjorde att jag missade provet och har det tills imån i vilken sin tur gör att jag är stressad, Gaaaaaaaah!

Det värsta är att lilla assistenten Hanna "inte är tillgänglig" när man ringer henne så man får mer stress.

Tjaahh tänkte jag det kan inte bli värre! Tydligen så kan det! ShowGängets andra assistent ringde och sa att rättigheterna för musikalen vi skall göra har höjts! Tidigare kostade det bara för att uppträde med den en gång 1000kr nu kostar det 3000kr för ett uppträdanden. Så nu skall man ha ett möte med en som kan allt detta med rättigheter, sedan får han ta hand om rättigheterna för oss så jag blir fri från det!
Men ni läsare! Skulle inte ni kunna göra en dunder sak åt mig? Fråga erat jobb om dem kan sponsra oss ?! Skulle vara skit grymt, om ni vill ha ett litet "sponsor email" så dra iväg ett email till [email protected] eller bara ge mig företagets namn så kan jag fixa resten. Sounds good?

Nej , nu ropar sängen på mig! Får vakna 06.00 för att hinna med allt imån! Dö!!!!!!

Önska mig lycka till inför provet!

God natt/Sabi


Gäster

Vi fick gäster från Jönköping idag vilket var naturligtvis mycket roligt. Det roliga slut! Dem åkte precis hem och jag skall plugga så det blir ett kort inlägg. Vill bara önska er en trevlig helg!

{#}


Magkatarr

Neeej! Min magkatarr är tillbaka igen. Urs! Jag hatar det verkligen och det suger så mycket! Det var bara en tidsfråga när det skulle komma tillbaka.

Som marknadsansvarig för flera siter får jag många brev och paket hem. Denna månaden har jag fått flera paket hem vilket jag tycker är skit kul! Tycker det är så kul när man ser någon vinna något - skulle inte sitta fel och få nått själv. Måste berätta att jag fått ett pris till blogg tävlingen. Men men! Det är ju roligare med mera. Så gör allt ni kan för att vi skall få ihop så många kommentarer som möjligt att ni vill ha en blogg tävling så kan jag berätta att det blir fin fina priser!

Börjar bli rätt trött på bloggspace nu! Har tänkt och byta till blogg.se ett tag nu men då förlorar jag er som vänner och det vill jag verkligen inte. ! På blogg.se kan man ju göra en egen design/koda vilket jag brukar hålla på med. Och det skulle inte sitta fel med NO Reklam blogg heller?! Och felfri skulle vara super. Vad säger ni?!

/ Sabi


Tagit Ledigt:D

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Tagit ledigt?!:D

Tagit  ledigt från Dansgruppen nu, blir för mycket. Men så är det alltid nått som hindrar en- Su nu måste jag gå till träningen imån för att visa dem en koreografi dem skall visa upp på en festival , typiska hinder men kul . Jag kom ¨på även den smarta idén att jag har gruppen varannan vecka så får min söta assisten Hanna ( på bilden)   ha guppen en vecka så turasvi om. Visst smart?!

Jag har arbetat som 17 med detta att starta en förening. Så avancerat men endå inte. Går inte att förklara men aja nu är vi en förening i alla fall vilket blir prima för att söka mer cash

Har haft möte ang en musikalfilm jag och 2 tjejer gör. Så är du en kompositör hör av dig!

TÄVLING!

Härligt att ni ville ha en tävling men  det krävs mera som vill ha en för att sponsorerna skall bli mer taggade- Så snälla skriv en mening på eran blogg att era friends går in och säger att dem vill ha en tävling. Skulle vara super shysst

Ja imån är det två mötet fram till 22.00 . Urs! Gillar in te långa möten.

Hörs senare/Sabi


Tävling

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Vill ni ha en tävling?

Tävling!

Jag arbetar mycket med marknadsförning och att "hitta priser" till olika siter.

Jag kom och tänka på min blogg. Visst skulle det vara roligt att ha en stor nice tävling där man kan vinna snajsiga grejser?! Och det skall vara simpelt. Ni skall inte behöva skriva en motivering osv. Visst skulle det vara roligt? Jag vill gärna veta vad ifall ni skulle vilja det. Det gäller att vill ifall vi skall göra en tävling. Så skriv en kommentar ifall ni skulle vilja ha en.

Till er som vill:

Skriv gärna också vad ni vill vinna. Paris Hilton´s Can Can parfym? Senaste melodifestivalen skivan? Jaa skriv vad ni vill ha så kan vi ju se vad vi kan göra. OBS: Vi måste få många som vill ha en stor tävling.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD


Pressbilder/Video/Manus

 

Sitter här och tränar lite på manuset inför imån! Skall bli riktigt spännande. Fick syn på en svak punkt i manuset. haha vi får se hur det går!

Jag lovade er att jag skulle vissa några utav pressbilderna- Här kommer några. Och för att göra kvällen lite mer speciell  {#} så kommer några videos !

Godnatt folket/ Sabi

Mer videos:

http://www.youtube.com/watch?v=PKHXqmU70kw

http://www.youtube.com/watch?v=9H78cza3FE4


Yeeeeeeeees

Måste bara berätta en otrolig roligt och bra grej för alla läsare. Igår fick jag ett samtal från en rollsättare - hon ville att jag skulle komma på provfilmning som huvudroll till en film nu på måndag. Och gissa ifall jag blev glad? OTROLIGT GLAD! Även om jag inte får en roll får jag ju många kontakter- så visst är det nice?!!

 Jag har fått ett manus jag skall kunna eller ja läsa igenom. Läste manuset och det verkar som en shysst film, verkligen! Så på måndag 15.45 håller alla bloggare tummarna? Visst{#}!!

Har inte kunnat blogga då jag har haft mycket och göra med det stora discot igår. Vi fick över 100 personer som kom! Så riktigt kul var det! Allt gick fint förutom PA utrustningen.

Har lite bilder jag får lägga in - på tal om bilder så måste jag ju lägga in bilder från pressfotograferingen! Den gick suppppppper!

Nej nu måste jag duscha , skall på fest senare.!

/Sabi

PS: Nu är det bara 14 dagar kvar tills guldtackegalan och jag har inte hunnit med nån koreografi!


Pressfotografering

Åhhh! VIlken vecka det har varit tills idag. Inte klokt hur mycket det är att göra.

Idag så hade jag första träningen med Fritids som jag skulle lära dansa. Galet kul var det. Dem var ju så glada över att få dansa men shit vad dem kunde alltså! Inte klokt. Tänkte hur jag var när jag var så liten , haha.

Sedan blev det att åka till ett godislager vilket i vårat fall det närmaste var kungälv. Vi ( ShowGänget ) skall hålla i ett disco på fredag för att få in lite cash. Så då var ju jag och mamsen och köote godis. 10 kg fick det bli , Hoppas det räcker , haha. Så imån så skall vi köpa chips ,dricka och allt annat. Sen är det klart! Sen så är det fredag och disco , whoo

Imån så blir det pressfotografering , som tur var så blev en letion inställd - Den vi skulle ha pressfotograferingen. Så jag missar inget - Super tur! Sedan blir det prov också i mattematik, höö så det gäller och plugga lite nu.. Sen så är det träning , utbildning , föreläsning och lite mera plugg. Hoppas bara att jag hinner med allt innan tolvslaget:!

Måste berätta att jag var så trött och utmattad igår så jag la mig 18.00 :O!!! Sedan vaknade jag 07.00 - Hade till och med svårt att vakna... Jo jag vet jag är lite konstig. Men bara lite, haha.,

Mer har den inte hänt idag.. Tänkte att jag kanske skulle gå på en galapremiär och sedan skriva en recension för er läsare? Eller vad säger ni? ....

Nu är det bara 15 dagar kvar tills jag åker till Stockholm.  Who .

Jag har fått så många fina kommentarer och meddelande från er att jag dör hur roligt det är att läsa allt. inga ord alltså! Mijontals tack. Nu kan ni kontakta mig istället via [email protected] så svarar jag snabbare. Ni kanske bara vill säga Hej! Eller fråga vilken skostorlek jag har. Vad som helst... Skulle vara sjukt skoj!

Jag blir lite irriterad på bloggspace nu! Man kan ju inte se eller kommentera era inlägg.  . Det hjälper ju inte att bomba dem med meddelande. Trök!


Nä nu orkar jag inte mera - eller?

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, - Nä nu orkar jag inte mer....Eller?

Börjar (är) trött på bloggspace nu! Förstår att dem har många bloggar men nått system kan dem väll komma på! Det går ju inte att kommentera era bloggar som gör mig lite arg.

Fick ett sk't samtal idag. Det var en förälder som började gapa och en massa annat på mig som vi inte skall gå in på. Allt handlade om missförstånd och den föräldern vägrade att låta mig säga något utan bara gapade åt mig... Så nu har jag kännt mig lite trött och full av tårar efter det samtalet. Men det går nog över med en fin dröm - hoppas jag.

Jag vet inte hur många utav er som tittar på 183 dagar. Men när jag läste den här artikeln : http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4487495.ab 

så fick jag 183 dagar style i huvudet. I huvudet på Sabi! haha.

Ni som såg oscar tyckte ni det var rätt filmer som vann?


Nä! Nu vill jag gå på en galapremiär av nån film! Sist var ju Allt flyter! Skulle vilja gå på galapremiären av den här nya shopping filmen. Ser rolig ut.

Nej nu skall jag glömma bort samtalet med lite sömn! God natt.

Och så fort det är fixat så kommenterar jag era bloggar!

/ Sabi


Ingen sömn?`Ny Vecka.....

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Ingen sömn?`Ny Vecka.....

Man fick ju överslagsenergi igår natt. Så man var vaken till kl; 06.00 och så kom syrran och väckte mig kl. 10.00 . Precis som jag vill! Eller inte.......

Ja det är ju en ny vecka nu! Nya möten , nya föreläsningar , nya läxor , nya träningar allt börjars om på nytt!

Gillar inte dem här månaderna när man har prov, ni vet så man inte kan sova hur mycket man måste plugga... Och det värsta är när man har prov på samma sag. Då kan man verkligen inte koncentrera sig - iallafall jag.

Idag så är det faktist 9 månader med min fantastiska flickvän, who! Inte nog med det så har hon namnsdag också! Grattis - Tiden går riktigt fort.

Veckans nya roliga:

Träningar, pressfotografering i studio , Hemligt projekt

Veckans nya stress:

Möten, läxor , träningar , föreläsningar , plugg

Jaja så länge man inte bränner ut sig själv och det är roligt så är det väll OK? Men fy vad bra det skulle vara ifall jag hittade en projektledare.

Ja skall lägga mig nu! God natt / Sabi

PS: Jag har ett riktigt roligt & hemligt projekt på G! Det är en drömm som kommer att gå i uppfyllelse


Vem fan bryr sig?!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Vem fan bryr sig?!...

Vem fan bryr sig om mijön , maten och världen när det är frågor som ingen orkar titta på?

"Vem fan bryr sig - En bok om dig och mig och världen"

I Torsdags var jag på en föreläsning om världen. Handlade om våran planet. Det var en tjej med namnet Nanny Maja som skrev en bok som slutprojekt i gymnasium. Nu har det blivit en föreläsning också!

Innan föreläsningen så var jag beredd på att jag skulle somna  - går på en del föreläsningar. Jag känner att man blir lätt sömning. Men den här fick mig att inte somna!!!

Precis som namnet: Vem fan bryr sig. Vem bryr sig igentligen om världen när det är så tråkig fakta om allt. Hon gjorde om allt mycket mer spännande och hon fick verkligen en person att tänka om!

Visste ni att i t ex Indien där det är dåligt med vatten så har Coca Cola 90 fabriker ( kanske mer nu ) . Varje fabrik använder sig av 1,5 mijoner rent vatten VARJE DAG! Det är ju inte klokt! Vattnet kan hjälpa hur många familjer som helst! Eller visste ni att när det var OS i Pekinge så stängdes alla fabriker ner och man fick inte köra bil. Man la ut konstgräs som sedan sprejades med en speciell färg - allt detta innan OS i Pekinge skulle vara.. Bara folk skall tro att det är så fint och inga fabriker där. Men i självaverket ett rent kaos där borta!!!

Föreläsningen är hur bra som helst! Emaila Nanny Maja och fråga när hon är nära dig för ni vill inte missa henne! Ni kan även köpa hennes bok för 200:- . Nanny maja var hur grym som helst! Tummarrrr upp för dig tjejen. Besök Nanny Maja för mer information .

/ Sabi


74 Elever på en Onsdag? Reporten svarade ang Bella

Jag måste bara börja med en sak. Miljontals tack för alla kommentarer . Ni är helt underbara!!!!!! Det är sånna kommentarer som driver mig. Tack Tack.

Idag så skulle jag 'undervisa' i "Hip Hop aerobic"  , gick gick toppens {#}. Vi körde helt i 30 minuter utan att stanna. Dem tyckte det var roligt och jobbigt. Nästa Torsdag kör vi igen.

Blev ett litet 'snabb möte' med skolan och vi kom fram till att på Onsagar så skall jag lära 75 personer att dansa -från fritids. Så vi börjar med sexårsgruppen och fortsätter högre senare. Skall bli kul och arbeta med mindre barn - aldrig gjort det.


Har en jätte kul nyhet - från min del iallafall. Vi har nästan fått in alla pengar för rättigheterna för våran nästa musikal. Så just nu känns det super{#} Sedan så har Tryckt.nu valt och sponsra oss med T-shirts med våran logga på! Hur ballt är inte det?

Har lite problem med att kommentera era bloggar, så jag gör det så fort det är fixat.

God Nigth/ Sabi http://www.sabahudin.info.se/


160000:- ?!

Sitter här och skall planerat inför ett disco min dansgrupp skall ha. Jag berättade för ungdomarna idag att varje person får ge 50 / 100 kr så att jag kan köpa saker inför discot. Då utbrast alla: ÄR DU GALEN! SÅ MYCKET! ¨Så där satt jag och föklarade att under mina FEM år jag undervisat dem och gjort musikaler som har kommit ut på tv och allt så har jag endå aldrig under fem år sagt jag vill ha pengar för att köpa det och det inför det osv. Aldrig. Nu när jag går i konkurs så behöver jag verkligen eran hjälp för att samla in pengar så vi kan köpa det vi behöver. Men barn som barn tycker det är för mycket. Så jag sitter här och skriver lappar till föräldrarna.

Jag gjorde en liten "uträkning" hur mycket det skulle kostat för den längsta som har gått i ShowGänget ( dansgruppen ). Tjejen har gått i 4 år . Jag räknade ut att det kostade 800:- för 10 veckor ( den lägsta dansskolan i våran kommun kostar 850:- för 10 veckor) .Resultatet blev : 166400 kr.

Tänk så fick den tejen betala så mycket. Hennes föräldrar hade gått i minus!!!!

Jag har haft denna dansskola i mer än fem år men aldrig aldrig tagit betalt. Inte ens en krona. Nu när vi behöver anordna nått så blir det panik när man skall lämna in en hundring.

Jag startade det gratis - jag gick med på det . Jag ville att så många skulle få chansen att utveckla sin talang GRATIS. Vi är över 30 ungdomar. Kan ni räkna ut hur mycket det blir om alla 30 gått i 4 år? Ju det blir 4492000 kr . Vad dansskolor tjänar på detta.

Det roliga i allt är att vi tränar 3 gånger i veckan gratis. Medans dansskolor tränar 1 gång i veckan i 10 veckor för brakande pris! Inte klokt alltså!

Nu skall jag plugga klart. Imån blir det första lektionen med " Hip Hop Abs" vi skall börja med, lite smått nervöst... Men det skall la gå fint? Visst håller ni tummarna att jag gör allt rätt nu?.. Tänkte la det.

TUSEN TACK FÖR ALLA KOMMENTARER.


God natt och massa med internet kramar ^^ / Sabi {#}


Det var juh bloggen ja!

Ja just det bloggen!  Glömmde bort bloggen igår, sånt händer. Tack för alla fina kommentarer ang  boken. SUPER TACK. skall kommentera era bloggar - när jag får lite time..

Har haft fullt upp faktist, hade möte igår ang en stor filmsatsning i Sverige. Mycket roligt. Får nog inte berätta än vad det handlar om...

Nej nu roppar kudden att jag skall lägga mig! V hörs!


ÅHHHHHHHHHHHH!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Jag blir så j-vla arg!

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Jag sitter här och läser Bellas (blondinbella.se) inlägg ang Konsumentverket bevakar henne.

Efter att jag läst många utav hennes kommentarer blir jag så j-vla arg så det inte är sant. Allt handlar om att vi bloggare utför en dold marknadsförning, Alltså vi får en produkt hem så låtsas vi som att vi har t ex köpt den och skriver om den. Men visst är det inte så. Och sedan att få så många negativa kommentarer är inte alls roligt för Bella , eller någon annan i hennes situation . Jag kan ju inte tänka mig hennes situation! Men ni som håller på och kommenterar negativa och kränkande saker, lägg av med det och skaffa er fritid!  Sedan så läste jag detta på Nyheter 24 (<-- klicka). Och underrubriken lyder: Bella hör hemma bakom lås och bom.

Jag förstår mig inte alls på dessa människor som skriver dessa artiklar för att tjäna  pengar. Jag har emailat personen som har skrivit artikeln och jag ´vill veta hur man kan skriva en sån under -rubrik , folk som inte känner Bella kan ju få helt andra tankar om henne! Jag skriver svar när jag fått från personen - om jag får.

Men vad jag blir arg!  Detta är inte alls min ritkiga sida men åh!


Bli först att läsa - Bara för mina läsare!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Bli först att läsa - Bara för mina läsare!

Har jag berättat hur glad jag är som får sånna fina kommentarer av er och hur mycket tacksam jag är för att ni läser  bloggen? Om inte. Så TACK!

Det betyder oerhört mycket! Tack , Tack! Och för att göra detta inlägg mer tacksamt för er så har jag nu bestämmt att NI är dem första som läser första sidan från min bok " Du har fått mig att tänka annorlunda" som kommer komma ut i slutet av 2009! Boken betyder mycket för mig så lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den, och om ni är intresserade att fortsätta läsa den. Obs att ni är dem första som får läsa den, boken är skriven av mycket sorg och inte rättstavad och checkad . Så det kan bli lite konstiga meningar.

" Du Har Fått Mig Att Tänka Annorlunda "

                                          Av Sabahudin Sabani


Hejsan!

Mitt namn är Sabahudin Sabani och jag är 14 år.

Ni kanske undrar varför jag började skriva en bok?.

Det var nämligen så att jag tittade på filmen One true thing. Filmens handling:

Ellen Gulden har vigt sitt liv åt sin framgångsrika journalistkarriär. Men när hon får veta att

henne mamma, Kate, är döende i cancer ändras hennes liv för alltid. Ellens pappa pressar henne

att flytta hem och offra sitt eget liv för mammans skull. Kommunkationen med mamman går

dock inte smärtfritt. Väl hemma förändras Ellens attityd när hon inser att detta förmodligen är

deras sista Thanksgiving och jul tillsammans. Men spänningar uppstår när en djupt begraven

familjehemlighet ser dagens ljus.

Det är värkligen en hemsk film som berättar om det riktiga livet när man har cancer. I flera

scener av filmen fick jag tårar i ögonen. Jag tänkte ganska mycket på min mamma. Hur skulle

det vara om jag var Ellen och min mamma Kate. Det började sakta att rinna tårar från mina ögon.

Det går inte att tänka på sådana grejer, men det är nått i kroppen som fortsätter att tänka om det.

Jag blev rädd inom mig. Tårarna känndes inte som riktiga. När tårarna fall så känndes det som

man tog ut mer och mer luft ur kroppen. Till slut fanns det bara lite luft kvar. Det är en känsla

som inte går att beskriva. Jag ser värkligen upp mot folk som har cancer eller annan sjukdom..

Jag har alltid varit en person som försökt göra så alla får det bra,trivs och att det blir rättvist. Jag

har flera projekt och inte nog med det så har jag skolan. Jag tänkte berätta lite om en dag i skolan

jag hade. Ni som läser boken är faktist dem första som får höra om denna hemska dagen.

19 December 2007 08:00

Det är en ingen vanlig dag, idag är det julavslutning i skolan. Nått jag såg fram imot. Jag började

på en ny skola och där hade dem massa med spännande saker som hände denna dagen, Till

exempel en julshow där lärarna medverkade. Sedan skulle också hela skolan dansa gammal

Svensk dans.

Jag förväntade mig en riktig trevlig jul avslutning, Men det visade sig inte vara.

Dagen började 08:00 i skolan. Vi satt i vårt klassrum och vår klassförståndare var borta, han

skulle vara med i jul showen så vi fick ha en annan. Hon var trevlig. Vi fickade och hon läste

små sagor. När vi alla satt i klassrummet med släckta lampor och ljus var det en härlig känsla

inom mig. Men det var en sak som var tungt inom mig. Min mage började värka. Nått den gjort

många andra gånger. Det var inget farligt tänkte jag.

Denna tid hade jag också lite svårt med min pappa, han var nog världens bästa far , Men visst,

alla har inte speciellt bra dagar. Pappa var inte på humör. Min farfar måde inget vidare och lågg i

sjukhus. Jag hade nog världens roligaste och bästa Farfar/Morfar Morfar/Farmor. En härlig

familj om man säger så.

Det var snart dags för julshowen. Vi gick in och satte oss. Min mage började värka mera. Vi satte

oss och showen var hur grym som helst. Vi skulle samlas i klassrummet och sedan gå till

idrottshallen, där skulle hela skolan dansa. Skit kul tänker jag. Jag dansar på fritiden. Min telefon

ringer. Det är pappa. Hela skolan sitter där och min telefon ringer. Min pappa brukade ringa mig

mycket för att se hur jag mår och vart jag är. Jag svarade inte. Alla satt där och tittade på mig.

Jag kunde ju inte svara. Han ringde flera gånger och till slut svarade jag. Då reste sig alla i

skolan och musiken började, dem började och dansa.

När jag svarade så lät min pappa ledsen. Jag visste vad det gällde med en gång. Han sa att farfar

inte mår bra och jag måste besöka honom. Jag var tvungen att klicka pappa. Det rann tårar från

mina ögon , jag kunde inte se något. Hela skolan stog och dansade medans jag stog i ett hörn och

grät.

 

 

Det var ingen som märke mig. Det känndes som alla var i färg och jag var svart. Jag stog vid

entré dörren och grät. Ingen såg mig. Jag ville nog de ögonblicket att nån skulle se mig och prata

med mig. Jag måde inte alls bra.

Flera som dansade hade ögonkontakt med mig. Men dem bara vände huvudet och fortsatt att

dansa. Jag var själv tvungen och gå fram till nån. Jag gick fram till en lärare som skickade en

kurator till mig. Jag pratade med kurator. I det ögonblicket känndes allt i mitt huvud att mitt

huvud skulle sprängas. Jag trodde också jag skulle svimma.

Kuratorn ringde min mamma. Min mamma kom och vi satt och pratade. Mamma var snäll och

skjutsade mig till sjukhuset. Vi gick till farfars avdelning. Mamma väntade, hon ville inte gå in,

Dem bor ju inte tillsammans dem har skilt sig. Jag gick in. Korridoren var kort men det känndes

som om att det aldrig tog slut. Jag såg ett litet mörk rum. Det var en säng och en stol. På stolen

satt min pappa grät. På sängen var min farfar. Jag gick in och min pappa sa att det var över. Jag

började gråta, jag kunde inte andas. Doktorn kunde inte göra mer, han var döende. Det

ögonblicket snurrade mitt huvud som den aldrig tidigare gjort. Jag fick bara alla roliga stunder vi

haft. Jag var nog där inne i en kvart. Jag kunde inte mer. Min pappa

bad mig stanna. Men jag skulle svimmat om jag stannade. Pappa sa att jag skulle säga till farfar

att jag var där. Jag försökte hålla mig så jag inte grät, jag skakade på farfar och han uppnade

ögonen, han kunde inte prata. Men jag sa till honom att jag älskar han och att han inte får lämna

mig. Jag kunde inte längre vara i rummet så jag gick ut till mamma. Mamma stog vid entrén och

grät, jag gick fram till henne och vi kramades en bra stund. Mamma sa att alla kommer dö, det är

inget vi kan hjälpa. Doktorna kunde inte göra mer. Min mamma som inte pratat med min pappa

och farfar på 12 år grät, hon vet hur det känndes för mig och pappa och alla andra. Hennes pappa

hade också dött nyligen.

Jag visste inte vad jag skulle göra längre, mina tårar kändes som flera kilo och dem bara rann.

Mamma försökte trösta mig.

Jag hade inte hört av med pappa på flera dagar. Efter några dagar ringde pappa och berättade att

farfar var död. Jag började återigen att gråta. Man vet inte vad man skall göra i en sån sitvation...

Men som tur så hade jag mammas familj som var med mig hela tiden.

Nu har det gått 1 år och jag har inte haft kontakt med pappa. Jag skulle vilja ha kontakt med han,

men jag vågar inte. Det känns som att han dog var mitt fel. Man lägger skulden på sig själv på

nått sätt.

En person som alltid har varit vid min sida är min mamma, hennes pappa dog för ungefär 4 år

sedan. Jag var runt 10 då. Jag visste inte riktigt vad det innebär då. Bara några dagar efter min

mammas pappa dog så åkte vi till Liseberg. Min mamma ville ju inte åka dit. Hon måde inte alls

bra.

Men hon ville inte att jag skulle vara ledsen.

Nu när jag vet mera så kan jag inte föreställa mig i min mammas och pappas situation. Jag

kommer också att uppleva detta. Men det går inte att tänka sig det. Det känns för jävlig!...............


Fortsättning följer?!


Vilka dagar

 

Allt startade i Fredas då jag trodde att jag skulle ha filmkväll -  men det blev en bättre sak. Vi åkte till vännerna i Jönköping, dem är mycket goa o snälla så det var kul och träffa dem. Jag som är så modig skulle se en på film fredag den 13, njaa jag var nog inte så modig som jag tänkte, hehe. Hoppas eran fredag den 13 gick fint utan några problem.. Gillar ni inte fredag den 13 kan jag dåberätta en tråkig nyhet för er. Fredag den 13 kommer komma igen detta året . Nämligen den 13 mars  som blir en fredag - då skall jag till stockholm ¨så jag hoppas allt går fint.

Idag var det ju alla hjärtans dag, har ni haft det fint o mysigt? Tyvär var jag i jpg ju så jag kunde inte träffa tjejen, vi får ha en alla hjärtans dag nån annan helg helt enkelt. Right?

Kan berätta att man nu kan se 183 Dagar på SVT PLAY - det är en serie i sex delar som jag kommer att medverka i. Serien handlar om några deltagare i HUS 1 som är som Big Brother. mycket händer i huset och ............ Tyvär får jag inte berätta vad som händer. Ni får helt enkelt se den på Måndag SVT1 ( mer info imån ) eller som sagt på SVT Play..

Jag blir oftast inte nöjd när jag medverkar i filmer/serier etc. Där man mest medverkar ¨går oftas bort så det är inte lika roligt att se resultatet längre som det var första gånen mad verkade i något. Tror tyvär att dem inte tar med min & en tjejs scen då den tjejen som jag arbetade med klantade till lite. Men vi får se. Jag vet inte vilket avsnitt jag medverkar i men som jag har hört är den näst sista eller sista. Jag medverkar som avancerad statist . Jag rekommenderar inte serien för barn.

Imån åker jag på ett "14 års kalas" . Vi skall till Gökbodet- Skall bli kul!

Ha det fint så hörs vi snart / Sabahudin


- Jag tror jag bajsade på mig

Sitter nu med vännen Ilda här i Jönköping. Det är ju fredag den 13 så vi skall ju sen en skräckis. Först så såg vi Friday the 13th men det var en gammal version. Nu så kollar vi på the grudge .

ILDA JAG BAJASAR PÅ MIG! KOM OCH SÄTT DIG HÄR! , Så utbrast jag efter bara 15 min av filmen. Nu så har vi tagit en paus, skall blrja titta igen.

Vi hörs imån. Godnatt och önska oss lycka till!


Alla Hjärtansdag PAAANIK!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Alla Hjärtans Dag, PANNNIIIIIIKKKK!

      PAAANIK!


Oh nej! Vad skall jag köpa så han/hon blir nöjd, jag har inte så mycket pengar. Oh nej det är imån! Vad skall jag , parfym nej nej nej! PANIK!

Många kanske känner så inför en dag som vi kallar för "Alla Hjärtans Dag" .

Jag ser den dagen som en mysig dag med den man älskar mest eller en mysig dag med familjen.

Stressa inte

Många stressar sig själva pga att dem vill hitta den "parfekta" presenten etc, men den parfekta presenten behöver inte vara parfym för flera hundra kr eller något annat som kostar en skjortan. Det kan vara en ett enkelt vykort där man skriver några rader om personen. Eller kanske bara en mysig dag framför tv:en med lite ljus för att göra stämningen mer romantisk..  

Så stressa dig inte, du behöver inte betala en förmögenhet . Och kom ihåg Choklad är den bästa medecinen för allt!


Dagens

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Dagens

        Dagens

Hann aldrig och blogga igår kväll, tyvär. Jag skulle ju ta reda på varför min kussin åkte till SVT, och jag fick svar {#}! Han skulle nämligen till SVT eftersom han skulle vara bildproducent för Debatt . Tyvär missade jag programmet, nån annan som såg? Hur som helst så är han en grym kussin måste jag säga, Vill ni besöka hans blogg kan ni göra det genom att klicka här .

Idag så skulle jag igentiligen ha en filmkväll. Men tyvär så blev det ändrade planer. Skall nämligen åka till Jönköping till några goda friends. Det var ett tag sedan så skall bli roligt att träffa dem, bilder kommer jag lovar!.. Självklart kommer jag blogga senare ikväll och imån med. Inget hinder det.

Ett produktions bolag som heter Way Creative Films hörde av sig till mig. Dem vill ha mig på en casting till en ny seri. Grejen är den att jag är i Stockholm på Guldtacke galan då, så jag har emailat och frågat ifall jag kan kommer över till Malmö där castingen kommer hållas någon annan dag. Vi hoppas på goda svar!

                                  Utmaning

Jag fick en liten skojig utmaning från Sölwi

 Jag kommer att välja ut 6 st som skall göra samma utmaning, man behöver inte göra utmaningen bara för att man är utvlad. Detta är en skojsig sak.


Utmaningen går ut på att du går in på "dina bilder", 6:e mappen och i den 6:e bilden. Berätta något om bilden och utmana sedan 6 andra bloggare. Glöm ej att länka till deras sidor och lämna en kommentar på deras sida.

Så jag väljer att utmana följande  alibengali  kraaam Martina  Nhan Louise och Blackshoes .

Så till min bild : Detta är min underbara och fina lilla syster Nejla. Nejla är en riktigt dans och teaterapa precis som mig. Hon är verkligen underbar! Visst fin bild? Tog den för nån dag sen med henne.

Så komihåg! Blev du utvald betyder det inte att du behöver göra det. Fritt för alla.


Vi hörs senare / Sabi


En massa Work

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, En massa work!

         WORK


Idag så vakande jag runt kl.12 , mamma väckte mig! Hon pratade med hunden & sa att hon inte tänker gå ut med han nu då han redan varit ute med han. Hahaha ! Min mamma är lustig , liksom min hund också . Jag fick ett brev från InkClub.se . Det var min patron som hade kommit.Lite lustigt detta för dem säger att det kostar 1:- för nya kunder, men ikke det kostade över 200 kr. Aj Aj , får la emaila och fråga lite hur det går till detta. Men iallafall jag skrev ut flera papper rättare sagt 15-20 st, som mamsen och jag skulle skriva under och skicka iväg, en utav papprerna var till en film produktion som emailade mig här om dagen och ville ha mitt CV . Dem sökte några huvudroller till en film, hoppas dem väljer mig nu! Sen kom Mamsen med semlor, mm! Och det var riktigt gott.

Snart kommer min kussin och hämtar min kamera, han skall dra till SVT . Jag får fråga vad han skall göra där så hör jag av mig.

Visst är det en bra början på min fina pizza till vänster på bilden?{#}

Vi hörs snart / Sabi


A shot at end?

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, A shot at end?

     A shot At love


Lite segt gick det senare på dagen, men men. Satt och bläddrade bland kanalerna Tila Teqila kom upp och då var det final för hennes program "A shot at love ". Bara samanfatta kort om programmer så ni förstår, Super kändisen Tila som allt programmet är om handlar om hennes kärlek. Hon försöker hitta den rätta, tjej eller kille kvittrar. Från början var det 16 tjejer och 16 killar, Men idag var det bara en kille och en tjej kvar. Killen hette Bo och han som jag ser i programmet verkligen älskar Taila och har även gjort massa med saker för Taila , tjejen känner jag inga "starka vibbar "av.

Killen var först ut och hon log och pratade massa fint om honom, jag trode hon skulle välja honom när nu sa: You´r shot at loves has ending. Killen och Taila började gråta. Sedan var det tjejens tur, tjejen visste inte att hin hade vunnit Taila´s kärlek. När Taila berättade det började hon gråta, när Taila sedan räckte fram nyckel för att säga att hon vill dela livet med henne säger hon nej. Taila ser ut som om hon skall svimma och börjar stor gråta. Jag fick en sån konstig känsla av detta. Att av 32 personer och hon kom till finalen säger hon nej. Jag känner en känsla hur det är Taila, som om jag vart med den. Åhh tycker så synd om Taila.. Bo kanske var endå den rätta för henne.... Vi får se vad som händer nu..

Jag hoppas ni inte får nån heartbreaker nu innan alla hjärtansdag!

Sköt om er / Sabi


oj, vad mycket klockan är!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Oj vad mycket klockan är!

              OJ!


                                      (  Bild från musiakeln Hairspray 2007 )

Inne på nätet lite när jag ser att klockan är över 15:00. Oj! Va tiden har gått snabbt idag - hittills.

Iallafall har jag varit hoss tandläkaren idag. Vaknade 10 min innan jag skulle gå . Kom försent och dem blev lite sura, men men! Dem lagade två tänder så dem la bedövning, och när han sprutade in bedövningen med sprutan så gick han typ runt med den i tandköttet. Så från imorse har jag inte ätit nått då jag är helt svullen och har riktigt ont! Man får hoppas på att det går bort.


Om ni inte redan vet detta så vet ni det här nu, Ja älskar att dansa och starade en egen dansgrupp för fem år sedan för att det cirkulerade mycket droger bland mindreåriga i våran kommun. Läs mer http://www.sabahudin.info.se/ . Så eftersom jag älskar att dansa och jag o några från min grupp skall uppträda med Petter i Mars så måste jag komma på någon bra koreografi. Så darför har jag tittat på lite dansfilmer/musikalfilmer för att ta lite moves . Är det någon här som har tips på någon bra dans/musikalfilm ? Skulle vara jätte tacksam om ni tipsade.


Projektledare Sökes

Projektledare söks för ungdomsmusikal

ShowGänget söker just nu en projektledare för deras kommande musikal "Rent". Du skall ha tidigare erfarenheter, du skall vara bosatt vid Göteborgs området och ha lätt att ta dig till olika ställen.
Det vi vill att du skall göra som projektledare är att boka in oss för våra föreställningar, beställa material , marknadsföra oss osv.

Då ShowGänget drivs av endast ungdomar kommer vi tyvärr inte att ge ut någon lön. Men du får jobba med fantastiska ungdomar och får mer erfarenhet .För mer detaljerad beskrivning  emaila mig via kontakt förmuläret på http://www.sabahudin.info.se/


Vi hörs senare/ Sabi


Tandläkare

URS! Jag sov inget i natt och känner att jag har överslagsenergi nu också och jag har tandläkare KL 07.00>!!!!!!! Ínte normalt!! Hoppades att mammsen ändrade tid men nej. Höö.

JUST DET VET NI VAD? Jag skall på casting den 14 Mars för en ny serie/program  whoooo!

Men vi hörs tidigt imån.

Killen som hoppas på lite sömn / Sabi


PS: Tack nhan för dina fina kommentarer, speciellt om min mamma


Guldtackegalan

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Guldtackegalan 2009!  

Roy Andersson kommer till Guldtackegalan den 13 mars som prisutdelare, liksom även Dogge Doggelito. I vimlet och på scen kommer också att synas barnrollsättaren Maggie Widstrand, dansaren Rasmus, vår showande medlem Sabahudin Sabani från Göteborg, en dansgrupp från Haninge, Seth samt inte minst , TV-och nöjespersonligheten "Nalle" Knutsson.


WHO!, KOM KOM OCH SE MIG!

Text: http://www.statistforeningen.se/


Trött

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Trött dag!

   Njaa inte hänt så speciellt mycket idag. Jag har kännt mig lite seg och på väg att bli sjuk. Sedan har jag ont i min rygg. Men jag bloggar igen efter jag badat doggen.

Sounds good?

Jag vill gärna veta vad ni tycker om min blogg, är den bra? Vad är bra? Är den dålig osv.. Så jag kan förbättras som bloggare. Och TUSEN TACK igen för era fina kommentarer!

VI hörs snart/Sabi


Hairspray - Audition = NEJJJ!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Hairspray - Audition = NEJJJ!
  •       Hairspray - Audition = NEJJJ!

När jag vaknade imorse  , eller vaknade o vaknade var typ öppe hela natten. Iallafall. Jag "vaknade"  och slog på dator. När jag såg en text där det stog "Hairspray" . Jag hoppade genast upp ur sängen och snabbt till mamma.

  • -MAMMA!
  • -mm?
  • - JAG MISSADE AUDIOTION FÖR HAIRSPRAY MUSIKALEN!
  • -Va
  • Jag fick ett email där jag blev kallad för det och nu missade jag det.
  • Jaha, höö. tråkigt-
  • MM!

Så nu har man kännt sig lite nere. Men men det kommer nya chanser. Lite sur varför dem inte hörde av sig men whatever . Gíck till optikern för att laga mina glasögon, Har du sovit med dem? - hmmm njaaa . HAHAH! Aja! Vi hörs senare.

/Sabi


Överslagsenergi!!

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Städat / Överslagsenergi (Y)

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag har fått överslagsenergi! Hate it..!... Men men... Jag var ju så duktig att jag städade hela mitt rum alldeles själv och jag städade min garderob själv. Visst är jag duktig? Jag har sju påsar fulla med kläder som skall antagligen slängas. Vissa har jag aldrig använt , inte ens tagit bort prislappen på och vissa visste jag inte ens att jag hade. Men men liksom, haha. Nu ser garderoben bara tom ut. Måste la få något statist jobb åtminstone så jag kan köpa så garderoben blir full. Inte för att man får mycket av statistjobb - men det är jäkligt roligt skall ni veta.

Jag får se vad jag hittar på nu, hoppas jag kan somna! Annars så drar jag iväg ett inlägg till! Goood natt alla som inte har överslagsenergi som jag

/ Sabi


MIN MORSA

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Dagens

   MIN MORSA

Hej alla läsare! Först och främst måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått . TACK!!!! Det är sånt som driver mig som bloggare.     Jag skulle gärna vilja kommentera på era bloggar också men dem flesta som besöker mig har aktiverat en sak mot spam så man måste skriva in en kod innan det blir godkännt. Hur man än skriver den koden blir det aldrig rätt. Så mitt tips är ju då att ta bort det så kan jag lova att ni får  mer kommentarer , Sounds Good?

På bilden ser ni min underbara morsa innan hon går till jobbet. Hon har en nät mössa på sig. Visst ser det roligt ut .

Tidigare idag så sa jag att jag skulle snacka lite om Grynet. Efter jag tittat på lite bloggar så har jag sett att många har snackat om henne idag så bara för att jag inte skall ha samma innehåll idag som många andra så skriver jag om henne nån annan dag.

Jag tror jag måste städa mitt rum, ser fruktansvärt ut! För och Efter bilder kommer senare


Photoshoots :)

Blogg sabi :Sabi - Hoppet om att bli Skådespelare, Photoshoots :)

Idag blev det lite bilder. Ganska roligt. Fick lära mig hur man redigerar bakgrunder.Jag hör av mig senare, vi skall prata om Grynet då!

haha vi hörs senare ikväll / Sabahudin


Stan

STAN

Jaa rubriken säger allt. Idag var jag i stan med min kära morsa för att byta ett par byxor. Jag trodde detta skulle ta 1 timma men nej. Det visade sig ta 7 timmar. Vi skulle handla lite kläder och äta och det ena och det andra. Men det var kul. Dagens inköp:

  1. 1  Canvas Chino byxor (svarta)     , Cassels
  2. 1   Röd Knitwear , JC
  3. 1 Carl William  , Cassels
  4. Tess Gray , JC
  5. Regal klocka , Ur & Penn
  6. Samt massa små grejer 

Min mamma gick i konkurs efter dagens inköp. Hon var min  bank! Morsor kan vara till bra hjälp ibland, haha. Tack morsan för en bra dag .

Vi hörs senare/ Sabahudin


Melodifestivalen 2009 utan Björn = Sög!


MELODIFESTIVALEN 2009

Snart var kl:20.00 och man laddar för MF 2009. Den startar bra men gud vad dåliga låtar. Inte alls bra! Sedan var det roligt utan Björn Gustavsson , ju visst hennes skämt var väll roliga men Björn is the shet! Jag hade ingen jag hejade på. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig!

Det bästa i hela programmet var när Charlott och Martin drev lite om priset

Hoppas det blir bättre nästa Lördag!


Ju jag vet....

........Att jag inte bloggat,men det har hänt en massa senast. Ett nytt jobb har jag fått .

får bli korta rader idag.Imån har jag möte då vi skall göra musikalen RENT.

Vi hörs då/ Sabahudin


Följ min blogg med bloglovin


Födelsedag

Jag vaknade runt 12:30 idag, var riktigt trött för igår så tränade vi i fem timmar i Ale Gymnasium. Sedan skulle man fixas, en i familjen skulle fylla år , men jag var ju så upptagen med min dator och internet som inte funkade så jag kunde inte byta om! Och just då kom alla andra i släkten och då star jag där med byxor och hood tröja...... Ja,,ehmm Välkommna{#}!

Tur var det att det vara mina kussiner, så jag bytte aldrig om! Åt aldrig tårtan, jag hade ingen löst för tårtan, får vänta tills min födelsedag om 6 dagar . .Sedan tog jag fram kameran och lekte med den lite, så ville kussinen att jag skulle ta profilbilder (pressbilder etc) så jag gjorde det. Fyfan vilka bra bilder det blev på han! Och bilderna på mig skall jag inte prata om! Men ett smakprov kommer ! Tack så mckt för denna dag! Imån så väntas fem timmars musikal träning! (Y)

Good Night!


RSS 2.0